Vanaf de Bijvelden
dinsdag 27 november 2007

Zoals vertrouwd, wist het vierde afgelopen zaterdag netjes de drie punten in eigen huis te houden. Het achtste moest met een puntendeling tegen Capelle genoegen nemen. De hightlights uit de verslagen:

S4 - 'S-GRAVENZANDE: 4 - 1

"Na een kwartier was het echter Peet K. die vanaf de rand van het strafschopgebied een schuiver losliet die in de linkerbenedenhoek verdween: 1-0. Vijf minuten later werd Leo de diepte ingestuurd en zoals meestal gebruikelijk maakte hij het beheerst af."

"Na de evaluatie in kleedkamer en kantine verzamelde een grote groep zich per fiets in het centrum van Honselersdijk, van waaruit in een door Nicolai aangegeven moordend tempo per fiets werd afgereisd richting Scrumpy Pub. Na het nuttigen van tien of meer vazen (en drie cappuccino voor Ruud) waren we mooi op tijd in de Velo-hal voor een ouderwets avondje Earring met bijbehorende goudgele versnaperingen."

S8 - CAPELLE: 2 - 2

"Er was in het begin sprake van veel middenveldspel en beide elftallen waren niet in staat om gevaarlijk voor de beide keepers op te duiken. In intelligente voetbalkringen wordt zo’n spelbeeld ook wel ‘aftasten’ genoemd, heeft de reporter zicht laten vertellen."

"Konijn gaf uit een vrije trap de bal hoog voor en bij de tweede paal was Richard Olsthoorn door de verdediging van Capelle totaal over het hoofd gezien. Hij bedacht zich geen moment en kogelde de bal met een volley langs de verbouwereerde keeper van Capelle, 2-2. Beide teams probeerden het daarna nog wel, maar gescoord werd er uiteindelijk niet meer."

Advertentie

IPS