Halve marathon klaverjassen
maandag 8 januari 2007

Het verslag van Jeanet, onze organisator van een geslaagde halve marathon klaverjassen: 'Zaterdag 6 januari was het weer de zaterdag van de halve marathon klaverjassen. Met 24 enthousiaste koppels die om 10.00 uur verzamelden was het een gezellige boel. Iedereen kreeg zijn briefje met consumptiebonnen bij aankomst en om 10.30 uur konden we gaan beginnen. Er zaten nog wel wat verschillen in met het eindigen van de eerste boom.
Na drie bomen was er een wat langere pauze om wat te eten en wat loten aan te schaffen voor de loterij na afloop. Er waren weer voldoende prijzen door alle gulle sponsors. NOGMAALS ALLEMAAL HARTSTIKKE BEDANKT VOOR DEZE SPONSORING.
De uitslag van drie bomen waren toen te zien op de lijsten. Er werden bomen gekaart van 899 punten maar er waren ook bomen van 2000 punten. Niet te veel moet ik zeggen hoor.
Tussendoor was er gelegenheid genoeg om wat te eten en te drinken.
Voor degene met de hoogste punten was er de wisselbeker en voor beide deelnemers een kadobon. De wisselbeker ging deze keer naar Paul Droog en Hein vd Sande met 10729 punten. De tweede prijs met 10225 punten was voor Ria en Peet Kok. De poedelprijs was deze keer voor Trees en Kees Gardien met 7383 punten.
Ik wil iedereen bedanken die er voor hebben gezorgd deze dag te doen slagen.
Ik vond het zelf weer zeer geslaagd en hoop volgend jaar weer op zoveel tafels. Helaas gaat de kaartavond op vrijdagavond niet meer door maar de halve marathon kunnen jullie alvast weer in je agenda zetten en wel op ZATERDAG 5 JANUARI 2008.'

Advertentie

Van der Meer verzekeringen