's-Gravendeel wint nacompetitie
maandag 5 juni 2006

S.V. Honselersdijk heeft dan toch van het sterkste team verloren. 's-Gravendeel van harte gefeliciteerd met de promotie. Van de website van 's-Gravendeel: 'Het eerste elftal van 's-Gravendeel is door een winst van 2-1 in de finalewedstrijd tegen Forum Sport gepromoveerd naar de eerste klasse. De wedstrijd werd gespeeld op het veld van Spartaan'20 in Rotterdam en kende na 90 minuten geen winnaar. Forum Sport was in de eerste helft op een 1-0 voorsprong gekomen en het duurde tot de blessuretijd voordat 's-Gravendeel gelijk maakte via Jeffrey van Twist. In de tweede helft van de verlenging scoorde Dave Schaefffer met een schot in de kruising vanaf zo'n 25 m. Daarna gaf 's-Gravendeel het niet meer uit handen. Na afloop een geweldige ontlading op het veld. 's-Avond was er eerst feest in de kantine van 's-Gravendeel en daarna werd dat voorgezet in Buffels. En volgend seizoen: 's-Gravendeel in de eerste klasse !'