S.V. Honselersdijk wint en blijft in 2e klasse
zaterdag 22 april 2006

Geheel op eigen kracht speelde het eerste elftal zich definitief in de tweede klasse. De 4-1 winst tegen Zwaluwen Vlaardingen is daarvan het bewijs in de reeks van vier overwinningen en twee gelijke spelen. In de 39e minuut was het Mike Mast die met zijn 'eigen rebound' de 1-0 op het scorebord bracht. S.V. Honselersdijk speelde solide, gaf geen kans weg, maar kreeg er zelf wel. Zo ook in de 60e minuut na een mooie counter via Patrick v.d. Ende, waarna wederom Mike Mast een doelpunt maakte. Het duurde niet lang (66e minuut) voordat Patrick v.d. Ende de 3-0 maakte, zoals op de foto is te zien. Randy v.d. Ende maakte de 4-1 in de ruime blessuretijd (zie foto twee). Zwaluwen was in de 80e minuut teruggekomen en kreeg ook nog een strafschop, die echter hoog overvloog. Marco Gardien kreeg daarbij rood, maar zag ook een oproep van de jeugd om nog een jaar te blijven (zoals op de foto's is te zien). Graag! Patrick v.d. Ende speelde z'n laatste thuiswedstrijd en werd door de C1 (waarvan hij trainer is) met een bloementje bedankt en ging vanzelfsprekend op de spelers schouders.