Prima winst S.V. Honselersdijk
zondag 9 april 2006

Het eerste elftal speelde de eerste helft één van de betere wedstrijden tegen de nummer twee van de ranglijst Smitshoek. De score werd door Marco Gardien geopend in de tiende minuut. Met een geplaatst schot passeerde hij de doelman. S.V. Honselersdijk kreeg diverse kansen op de 2-0. Het moest echter wachten tot de 43e minuut toen Patrick Kester goed anticipeerde in de kluts uit een hoekschop. Hij schoot hard de bal tegen de touwen. Na de rust probeerde Smitshoek het spel naar zich toe te trekken. Dat lukte in de beginfase matig, waardoor S.V. Honselersdijk wederom kansen kreeg. De derde foto laat de genadeklap door Mike Mast zien. De belegering van Smitshoek leverde nog wel in de 70e minuut de 3-1 op. De andere kansen werden keurig om zeep geholpen door onze verdediging, met wat fraaie reddingen van keeper Tom. Behoud in de tweede klasse komt na deze goeie overwinning steeds dichterbij. Nog één punt mannen.