Kunstgrasveld vanaf zondag 19 februari 2006 toegankelijk
vrijdag 17 februari 2006

Bestuursmededeling: De gesprekken met Burgermeester Van der Tak, Wethouder De Goeij -van der Klugt, de SWS en het bestuur van de S.V. Honselersdijk, hebben er toe geleid dat het sportpark vanaf a.s. zondag als proef weer open gaat. Onder toezicht van een jeugd en jongerenwerker van de SWS gaat het park op zondag open tussen 14.00 en 17.00 uur.
De jeugd en jongerenwerker is op zondag de persoon die het hek opent en ook weer afsluit om 17.00 uur en als jongerenwerker gedurende de middag aanwezig is op ons sportpark.
De SWS heeft de beschikking over veld drie, iedereen uit ons dorp is welkom om o.l.v. deze jeugd en jongerenwerker een balletje te trappen. Naast veld drie is ook veld vier beschikbaar voor de jeugd uit Honselersdijk die een balletje wil trappen, maar ook voor deze groep gaat om 17.00 uur het hek dicht en moet iedereen het sportpark verlaten hebben.
Zoals aangegeven gaat het hier om een proef en is het van uitermate groot belang dat iedereen zich aan de regels houd, omdat het resultaat van de proef zal bepalen of het openstellen een vervolg gaat krijgen.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek