Gelijkspel S.V. Honselersdijk
zondag 12 februari 2006

Van onze verslaggever ter plekke: 'S.V. Honselersdijk speelde een sterk eerste half uur. Diverse kansen werden gecreƫerd, maar helaas door de mannen in het oranje niet verzilverd. Twee minuten voor rust kreeg Monster een vrije trap te nemen net buiten de zestien. De bal kwam hard, maar zonder opzet op de arm van Mike Mast in het strafschopgebied. Strafschop. Ruud Zuiderwijk maakte beheerst de pingel en Monster ging met 1-0 de rust in. De tweede helft verzuimde Monster het karwei af te maken en was er een hoofdrol voor de man in het zwart. Een festival van kaarten volgden. Na dat Monster nog met negen man in het veld stond, werd een keihard schot van S.V. Honselersdijk ongelukkig door een speler van Monster gekeerd en belande knullig achter doelman Maurits Voskamp, uitslag 1-1.' Zie de foto van Ab van Dijk.