S.V. Honselersdijk wint van Stellendam
zaterdag 10 december 2005

Het eerste elftal pakte dure punten door vandaag met 4-2 te winnen van Stellendam. Het scorebord gaf met de rust al de fraaie stand van 3-0 aan. Het duurde tot rond de 30e minuut voor het eerste doelpunt. Op de eerste foto scoort Patrick v.d. Ende. Niet veel later schoot Stellendam een vrije trap op de lat. De slotfase van de eerste helft was voor S.V. Honselersdijk. Eerste scoorde Patrick Kester na een sterke aanval en direct daarna Mike Mast na goed doorzetten. Dat allemaal in één minuut. Na de rust een aandringend Stellendam, dat in de 54e minuut wel een vrije trap in het doel zag belanden. De 3-2 kwam vervolgens al snel uit een corner. S.V. Honselersdijk werd regelmatig terug gedrongen, maar dat leidde niet tot echte kansen voor Stellendam. Het eerste kreeg wel een aantal kansen, maar moest tot de 82e minuut wachten. Mike Mast maakte de bevrijdende 4-2.
Een lekkere overwinning voor de winterstop!