Verlies S.V. Honselersdijk
zondag 2 november 2003

Het eerste verloor met 1-2 van BMT en incasseerde daarmee de eerste thuisnederlaag. Ook nam het eerste voorlopig afscheid van de bovenste plaatsen. In een gelijk opgaande eerste helft maakte Mike Mast een mooie goal, waardoor de rust met een 1-0 voorsprong begon. Kort na de rust maakte BMT al gelijk en verhoogde de druk op S.V. Honselersdijk. De schade bleef beperkt, zodat het eerste het heft weer in handen kon nemen. De laatste twintig minuten speelden zich dan ook af op de helft van BMT. Een mooie aanval van S.V. Honselersdijk kwam helaas niet verder dan de lat. De tegen aanval van BMT leverde echter wel de 1-2 op. S.V. Honselersdijk zette BMT zwaar onder druk, kreeg kansen maar scoorde niet. Kijk voor het doelpunt en nog een kans bij de foto's.