Kansloos verlies S.V. Honselersdijk
zaterdag 22 oktober 2005

Het eerste elftal verloor met 4-1 van Smitshoek. Al na vijf minuten kwam de 1-0 op het scorebord door een eigen doelpunt van Lennart Kester. De 2-0 kwam in de 27e minuut uit een vrije trap. Helaas uit een onnodige overtreding op de rand van het strafschopgebied. De aanval daarvoor in de 24e minuut gaf achteraf de definitieve wending in de wedstrijd. Mike Mast stond oog in oog met de keeper voor de 1-1. Helaas keerde deze de inzet (zie foto). Na de rust een aandringend S.V. Honselersdijk. Dit leverde de eerste tien minuten kleine kansjes op. Daar bleef het bij tot de strafschop in 81e minuut, die feilloos door de verder onzichtbare aanvoerder Patrick v.d. Ende werd ingeschoten. Smitshoek scoorde in de 68e en 84e minuut en trof ook nog drie maal de paal. Kansloos dus.