Prima overwinning voor S.V. Honselersdijk
zondag 3 april 2005

De lente brengt S.V. Honselersdijk niet alleen zon, maar ook overwinningen. Gisteren zelfs de grootste van deze competitie. Op een zonnige Strijphorst boekte het eerste elftal een 3-0 overwinning op Maasdam. Het elftal speelde degelijk en krijgt meer zelfvertrouwen, gaf geen kansen weg, maar creƫerde vooral na de rust zelf veel kansen. Mike Mast zorgde met een voor hem bekend 'hoekschot' in de 42e minuut voor de openingsgoal. Maasdam drong vooral de eerste tien minuten na de rust aan, maar kreeg geen kansen. Die waren er wel voor S.V. Honselersdijk, maar Maasdam had niet voor niets een keeper opgesteld. De bevrijdende tweede goal viel pas in de 84e minuut, waar Patrick Kester werd vrijgespeeld en koelbloedig met een schuiver de keeper kansloos liet (op de tweede foto voorzien van een portret van onze lokale cafetariahouder). De derde kwam in blessuretijd van Tom Gram (zie de derde foto voor de inleiding tot het doelpunt).
De kansen op behoud in de tweede klasse zijn weer volledig in eigen hand. Blijven geloven, mannen!