Pijnlijk verlies S.V. Honselersdijk
zondag 17 maart 2024

Pijnlijk drie keer achter elkaar verliezen. TAC'90 won verdiend van een dolend S.V. Honselersdijk. De vastigheden zijn zichtbaar weg op dit moment bij het eerste elftal. Het aantal uitgespeelde kansen was op één hand te tellen; één voor en één na de rust. De kansen namen wel toe nadat S.V. Honselersdijk al tegen een 0-2 achterstand aan keek.
In de 62e minuut opende TAC'90 de score ietwat gelukkig met een van richting veranderd schot. Binnen twee minuten stond de 0-2 al op het scorebord na een fraaie aanval. Daarvoor had TAC'90 al de meeste aanspraak op een voorsprong gemaakt. Voor de rust was de kansen stand 1-4. Dat beeld bleek niet anders in de tweede helft, waar S.V. Honselersdijk via Lars Ammerlaan wel op 1-1 had kunnen komen. Met het naar voren sturen van Nigel Hendriks en het spelen van de lange bal kreeg S.V. Honselersdijk kansen. De beste waren voor Djehnairo Holder (net over) en Tom van Veen (volley gekeerd door de keeper). In blessure tijd maakte Nigel de 1-2 met een fraaie kopbal uit een corner. Helaas te laat om nog een punt te redden. Trainer Pim van der Hoorn heeft huiswerk om de voetbal vastigheid weer in het elftal terug te brengen.

Quinten van der Helm, Niels van Wingerden, Nigel Hendriks, Vince van Hagen, Rik van Schie, (75 - Ricardo van der Zijden), Joey Valstar, Nick van der Kraan, Lars Ammerlaan, Sean van der Stap (65 - Tom van Veen), Luuk Groenenboom (-75 Djehnairo Holder), Kevin Bogaards