Pre-Winterland op zaterdag 4 november na S.V. Honselersdijk - SV Den Hoorn
donderdag 26 oktober 2023

Volgende week zaterdag staat één van de regio derby's van de eerste klasse op het programma met S.V. Honselersdijk - SV Den Hoorn. Beide elftallen hebben de punten hard nodig om richting de winterstop een goede positie op de ranglijst binnen te slepen, dus we kunnen de nodige strijd verwachten op het hoofdveld. Na afloop van de wedstrijd staat de leukste 3e helft van het Westland en omstreken weer op het programma: Super Saturday.

De temperatuur daalt, buienradar draait overuren en het aftellen naar Kerst(rad) is officieel begonnen. Tijd om de winter in te luiden door "Pre-Winterland" naar Sportpark de Strijphorst te halen! Onze kantien is omgetoverd tot een winters paradijs voor de dorstige voetballiefhebbers onder ons. DJ Timber zorgt ervoor dat de temperatuur in ons ijspaleis alsnog boven het vriespunt uitkomt en zoals altijd wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd.

Trek je winterse outfit aan en bind je schaatsen onder zodat je op deze Super Saturday beslagen ten ijs komt! We zullen volgende week ontdekken welke kantien nu écht het gezelligst is...

Tot zaterdag 4 november, tot Super Saturday!

Datum: Zaterdag 4 november
Locatie: Sportpark de Strijphorst
Tijd: 16:30 - 21:30 uur
Entree: 18+ met verplichte ID-controle

Advertentie

jem-id