Zaterdag 17 juni: Coppa il Terzo Tempo op Sportpark De Strijphorst!
zaterdag 17 juni 2023

Traditiegetrouw zal het seizoen voor de lagere senioren worden afgesloten met de Coppa il Terzo Tempo. Tijdens dit jaarlijks terugkerende toernooi nemen teams uit de krochten van het amateurvoetbal het tegen elkaar op in de strijd om de felbegeerde cup. Het deelnemersveld telt dit jaar liefst 20 deelnemers uit 't Westland en omstreken. Uiteraard herbergt het deelnemersveld een grote vertegenwoordiging vanuit S.V. Honselersdijk.

Op zaterdag 17 juni zal er omstreeks 12:00 uur worden afgetrapt op Sportpark de Strijphorst voor de eerste wedstrijden van de groepsfase. Er wordt gestreden in vier poules van vijf, waarna de nummers één het in de halve finales tegen elkaar zullen opnemen voor een plek in de finale. Nadat iets na 17:00 uur bekend is geworden wie S.V. Honselersdijk 5 opvolgt als trotse winnaar van de Coppa, zal het programma worden voortgezet met het derde helft spel. Hier gaan de teams uitmaken wie S.V. Honselersdijk 8 zal opvolgen als 'koningen van de derde helft'.

Het beloofd wederom een zeer gezellige middag (en avond) te worden op ons sportpark. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de Kelderklasse-giganten aan het werk te zien in zowel de eerste, tweede als derde helft!

Voor degenen die helaas verhinderd zijn, is het mogelijk om de Coppa live te volgen via Tournify. Uiteraard kunnen de teams Tournify ook gebruiken om de laatste uitslagen en standen te bekijken.

Tot zaterdag 17 juni, tot Coppa!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek