Zaterdag 18 maart Super Saturday: Apres Ski in de kantine
donderdag 9 maart 2023

Nu iedereen uitgebreid is bijgekomen van het Kerstrad, is het weer tijd voor een heerlijke Super Saturday! Heel Honselersdijk en omstreken veert op uit haar winterslaap nu de Westlandse derby tussen S.V. Honselersdijk en VELO voor komende zaterdag 18 maart op het programma staat. Reden genoeg om na afloop van de wedstrijd de kantine weer op z'n kop te zetten...

Nadat de eerste en tweede helft op het veld zijn gespeeld, zoeken we de gezelligste kantine van het Westland op voor de belangrijkste helft: de derde helft. De Honselse gezelligheid keert weer terug op Super Saturday met de muziek van DJ Timber. Na zijn debuut vorig jaar op het Paasrad is het nu tijd voor de ontgroening van DJ Timber op dé Super Saturday.

In de wintersport tijd is er maar ruimte voor één thema: Apres Ski. Uiteraard geven wij hier nog wel een eigen draai aan, bij ons is het namelijk tijd voor de vunzige editie van het wintersport feest. Vanaf 16:30 uur verwachten we weer een gezellig drukke kantine, dus zorg dat je op tijd bent.

Let op: entree is 18+ en uiteraard gaan ook wij voor NIX18! Er wordt ook rekening gehouden met de innerlijke mens, de snackwagen staat vanaf 16:00 uur klaar voor jullie om een goede bodem te leggen. Reden genoeg om al je afspraken af te zeggen en er weer bij te zijn tijdens de Super Saturday van S.V. Honselersdijk.

Tot zaterdag 18 maart, tot Super Saturday!

Advertentie

Zoomin'