Dag 5 trainingskamp: een meer dan geslaagd trainingskamp
maandag 9 januari 2023

De laatste dag van het trainingskamp was aangebroken. Om 9:00 verzamelde de selectie zich in de sponsorshirts van Kubo in de ontbijtzaal. Na het ontbijt zochten de spelers en de begeleiding hun kamers op om de koffers en de materialen in te pakken.

Omstreeks 11:00 waren alle kamers uitgecheckt en stond er een wandeling op het programma onder leiding van Jan. Na de wandeling en een drankje tussendoor kwam de selectie aan in het hotel voor de laatste lunch. Na de lunch verplaatsten de meeste spelers en begeleiding zich naar het buitenterras van het hotel, waar de verslagen van de afgelopen dagen werden voorgelezen door de eerstejaars. Hierna kwamen op verschillende tafels kaartspellen te voorschijn voor een afsluitend potje.

Om 15:30, lokale tijd, stond de bus weer voor het hotel en was het tijd om richting het vliegveld te gaan. Het inchecken ging dit maal vlugger dan de heenreis en Lars en Rik konden ook met een gerust hart doorlopen. Om 18:30 was het tijd om te vertrekken richting Rotterdam The Hague airport en landen we eerder dan gepland weer op Nederlandse bodem en kwamen we rond 23:15 uur aan op Sportpark de Strijphorst.

De selectie kijkt terug op een meer dan geslaagd trainingskamp in Albufeira en wil hierbij ook alle sponsors bedanken: Prins Group, Batenburg bedrijfshuisvesting, Kubo, Telako, van Egmond lisianthus, Blue10 en natuurlijk De Club Van Honsel. Zonder hen was dit trainingskamp niet mogelijk geweest.

Dit was het dan!

Tot volgend jaar,
Andries

Advertentie

Zoomin'