Balsponsor bij S.V. Honselersdijk - Forum Sport: SH Fitness Equipment
vrijdag 2 december 2022

Morgen neemt ons eerste elftal het op Sportpark de Strijphorst op tegen Forum Sport. De wedstrijd begint om 13:30 uur, een uur eerder dan oorspronkelijk in verband met de WK-wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen de Verenigde Staten. De formatie van trainer André Lourens gaat morgen op jacht naar de tweede thuisoverwinning van de competitie.

Een jacht die zonder de fitheid van de groep niet mogelijk was geweest. Aan deze fitheid heeft SH Fitness Equipment een mooie bijdrage kunnen leveren. Eerder dit seizoen mochten we al verkondigen dat er diverse sportattributen en -apparaten beschikbaar waren gesteld door SH Fitness Equipment. Hiermee draagt het bedrijf bij aan het lichamelijke onderhoud en herstel van onder meer de senioren selectie.

SH Fitness Equipment is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in fitnessapparatuur voor de professionele markt. Zij kopen, verkopen en repareren fitness apparaten van bekende merken zoals Lifemaxx, Life Fitness, Technogym en Impulse. De beste fitnessapparatuur voor sportscholen, personal trainers en fysiotherapeuten incl. fullservice onderhoudscontract.

Naast de sponsoring van de sportapparaten draagt SH Fitness Equipment morgenmiddag ook als balsponsor een steentje bij in de jacht op meer. De bal is rond en iedere wedstrijd is anders, maar met zulke balsponsoren staan we eigenlijk toch al wel 1-0 voor op de tegenstander van morgen.

Wij willen SH Fitness Equipment namens S.V. Honselersdijk hartelijk bedanken voor de sponsoring van de wedstrijdbal bij de wedstrijd tussen ons eerste elftal en het eerste elftal van Forum Sport. Hopelijk werpen de sponsoractiviteiten morgenmiddag zijn vruchten af met 3 punten op Sportpark de Strijphorst.

Tot morgenmiddag!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen