Over de vereniging

De Sport Vereniging Honselersdijk telt per augustus 2016 in totaal 904 leden.

Hiervan zijn er 673 'spelend lid' en die spelen in 46 teams:

• 11 senioren elftallen op het veld,
  • 8 zaalteams (waarvan 5 heren en 3 damesteams),
  • 24 jeugdteams (2 x A, 3 x B, 4 x C, 4 x D, 4 x E, 6 x F en 1 mini-F)
  • 3 G-teams

Het eerste elftal op het veld speelt in de 2e klasse.

Het eerste elftal in de zaal speelt in de Topklasse.

De informatie van en over de elftallen en teams is via de elftallenpagina op te vragen.

Overzicht van het sportpark

De vereniging is in het gelukkige bezit van een mooie accommodatie met 4 ½ veld, waarvan drie kunstgrasvelden. Ook is er een extra veld van 60 bij 40 meter beschikbaar. De drie moderne voetbal kunstgrasvelden zijn van de laatste generatie (augustus 2005). Op deze rubberingestrooide kunstgras voetbalvelden kan met gewone voetbalschoenen gespeeld worden. Uitzondering zijn aluminium en ijzeren noppen, die zijn niet toegestaan. Op de kunstgrasvelden worden ook wedstrijden voor de competitie gespeeld. En vanzelfsprekend de hele week getraind.

De fysio

Ook beschikt de S.V. Honselersdijk over een sporthal. De Sosefhal is onder te verdelen in drie compartimenten, waar sporten als badminton, gym en schoolgym mogelijk zijn. Ook andere zaalsporten als zaalvoetbal en handbal zijn mogelijk. Sinds augustus 2001 is de vloer van de Sosefhal voorzien van een nieuwe toplaag en een modern scorebord.

Wekelijks maken ca. 3500 sporters gebruik van het sportcomplex.

Kijk voor meer informatie over de S.V. Honselersdijk in het informatieboekje.

Solware