Nieuws

Trainingen volgens originele schema vanaf woensdag 31 maart
di 30 maart

Vanaf woensdag 31 maart zal de aanvangstijd van de avondklok een uur opschuiven naar 22:00 uur. Dit betekent dat er ook 's avonds meer ruimte komt voor onze leden om op ons sportpark te trainen. Vandaar heeft de TC besloten dat er vanaf morgen weer volgens het originele trainingsschema getraind kan worden.

We vragen iedereen uiteraard om voor, tijdens en na de trainingen de opgestelde coronaregels van het RIVM na te leven. Het wordt wellicht inmiddels vanzelfsprekend, maar we kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat de gezondheid van onze leden en vrijwilligers voorop staat!

Veel sportplezier!

Ab van Dijk 65 jaar!
za 27 maart

Vandaag is de verjaardag van Ab van Dijk. Hij wordt vandaag 65 jaar. Een mooie mijlpaal voor Ab en zijn familie

Voor vele leden en supporters is Ab van Dijk geen onbekende. Hij werkt al vele jaren voor de voetbalvereniging en het aanspreekpunt binnen de vereniging. Ab zorgt dat het gebouw er op en top uit ziet. Hij zorgt dat de Sosefhal verhuurt wordt aan scholen en andere verenigingen, en hij ondersteunt onze vele vrijwilligers.

Ab is daarom een belangrijke schakel binnen S.V.Honselersdijk. Hij is de spil waar veel om draait. Hij is de helpende hand voor iedere vrijwilliger en zorgt dat de vereniging zo rendabel mogelijk draait.
Het bestuur is erg blij met Ab, hij altijd klaar staat voor de vereniging. Ook, wij als bestuursleden, vragen vaak de hulp van Ab.
Persoonlijk had ik geen 10 jaar voorzitter kunnen zijn, zonder de hulp van Ab. Die maakt het bestuurswerk voor mij, en andere bestuursleden, een stuk gemakkelijker.

Daarom willen we Ab vandaag in he zonnetje zetten!

Gefeliciteerd namens alle leden, supporters en betrokkenen van S.V.Honselersdijk.
Geniet van de dag, en we proosten op jouw 65e verjaardag!

Namens de besturen van S.V.Honselersdijk en de 3-essen,

Erik Sosef

Voorzitter

Basisscholen in Honselersdijk in quarantaine
vr 26 maart

Beste leden.

Afgelopen week zijn er meerdere leerlingen van de basisscholen in Honselersdijk in quarantaine geplaatst wegens meerdere positieve corona gevallen.

Wij willen iedereen erop wijzen dat als iemand om wat voor reden dan ook in quarantaine moet, deze persoon ook niet naar de voetbal kan komen voor een training of wedstrijd.

Als vereniging volgen wij de RIVM regels.

Dit betekent dat wij mensen niet kunnen verplichten om een sneltest te doen maar dat wij wel iedereen, met klem willen adviseren om je verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, familie en de club.

Dit betekent ook dat het de trainers vrij staat om geen training te geven als er teveel positief getestten zijn, en dat het de trainer vrij staat om geen training te geven als hij/zij dit nodig acht.

Het laatste wat wij als vereniging willen is een verspreidingsbron van Corona zijn.

Helaas zijn we er nog niet!

We zijn er allemaal klaar mee maar het is de realiteit van deze tijd.

Laten we dit samen doen en iedereen gezond houden.

Het bestuur

JO13-3 zoekt trainer voor donderdagavond
vr 26 maart

Het elftal JO13-3 is op zoek naar een trainer voor de donderdagavond. De 13 spelers trainen op de donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur en zoeken hiervoor nog een trainer die hen op dit tijdstip zou willen trainen. Eventueel zou de training ook op zaterdag plaats kunnen vinden, zolang er geen wedstrijden zijn.

Lijkt het jou leuk om de JO13-3 te trainen of ken jij iemand die dit wellicht wil doen? Laat het ons dan weten door te reageren via tc-jo13@svhonselersdijk. Uiteraard is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen via dit mailadres.

Namens de  coördinatoren en de TC, Sander van Dijk en Walter de Koning.

Blijk van waardering voor onze trouwe leden
do 25 maart

Helaas is het voor een groot deel van onze leden nog niet toegestaan om weer gezamenlijk met elkaar te kunnen voetballen. Door de geldende coronamaatregelen is het de afgelopen periode en op dit moment alleen voor onze jongere leden toegestaan om te voetballen op Sportpark de Strijphorst.

Ondanks de lange periode zonder voetbalactiviteiten zijn alle leden van de senioren-, zaal- en G-elftallen ons trouw gebleven, dit is op z'n zachtst uitgedrukt een blijk van waardering waard. Vandaar dat het bestuur van S.V. Honselersdijk heeft besloten om alle senioren-, zaal- en G-elftallen een SVH-betaalkaart cadeau te doen. Het bedrag op deze kaart is afhankelijk van het aantal teamleden en loopt op tot een maximum van €500.

Met dit tegoed op de SVH-betaalkaart wil het bestuur de genoemde elftallen bedanken voor de steun in deze lastige tijd. Binnenkort zullen de senioren-, zaal- en G-elftallen de desbetreffende SVH-betaalkaart van de club ontvangen.

We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer op ons sportpark te mogen verwelkomen, uiteraard ook om het bedrag op de SVH-betaalkaart te verzilveren in de kantine!

Het bestuur van S.V. Honselersdijk

Schrijf je nu in voor de 2e Westlandse Voetbaldag
wo 17 maart

In de aankomende meivakantie wordt de tweede editie van de Westlandse Voetbaldag georganiseerd. Op Sportpark de Strijphorst van S.V. Honselersdijk zijn op dinsdag 4 mei alle jeugdige talenten uit Westland en omgeving welkom. Op deze speciale voetbaldag krijgen de talenten de gelegenheid om de voetbal-/keeperskunsten op een leuke en leerzame manier verder te ontwikkelen.

Tijdens de eerste editie van de Westlandse Voetbaldag was de opkomst al zeer hoog, dus zorg ervoor dat je op tijd ingeschreven bent. Inschrijven kan door te mailen naar westlandsevoetbaldag@outlook.com, deelname aan de Westlandse Voetbaldag op dinsdag 4 mei kost €20 per persoon.

Leer jij in de meivakantie tijdens de Westlandse Voetbaldag de kneepjes van het vak onder leiding van professionele voetballers en trainers? Schrijf je dan nu meteen in, dan zien we je op 4 mei op Sportpark de Strijphorst!

Succesvolle start van de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk
ma 15 maart

Gisteren, op zondag 14 maart, had S.V. Honselersdijk een primeur. Op deze dag begon namelijk de eerste Feyenoord Trainingsmodule ‘op locatie’. Het decor was Sportpark De Strijphorst in Honselersdijk, waar ruim 40 kinderen een geslaagde eerste training beleefden.

Hoofdtrainer Obiku kijkt met een goed gevoel terug op de start van de trainingsmodule. “Het was fantastisch om met zoveel jonge, enthousiaste voetballers op het veld te staan in Honselersdijk. Ik kijk er, samen met mijn assistent (Giovanni Hoogendoorn, red.), naar uit om alle deelnemers de komende periode te helpen bij hun voetbalontwikkeling”, aldus de voormalig spits van Feyenoord 1.

Na een korte kennismaking en introductie stonden er enkele pass- en trapoefeningen tijdens op het programma en werd de training afgesloten met een partijvorm. Het deelnemersveld van deze nieuwe serie Feyenoord-trainingen telt op dit moment 44 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, waaronder één meisje. De deelnemers zijn verdeeld over twee trainingssessies en in totaal vier leeftijdsgroepen. De komende weken wordt er onder meer getraind op techniek, passing en positiespel, met afwisselende trainingsvormen.

Wil jij nog aansluiten en de komende weken trainen op de Feyenoord-manier, onder leiding Mike Obiku? Dat kan! De inschrijving blijft de komende twee weken nog open. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar, dus grijp deze laatste kans en meld je hier aan. Klik hier om direct in te schrijven.

S.V. Honselersdijk zoekt trainer voor 3e elftal
ma 15 maart

De TC van S.V. Honselersdijk is voor komend seizoen op zoek naar een trainer voor het talentvolle en ambitieuze 3e selectie-elftal van de senioren, dat voornamelijk uit zelfopgeleide spelers bestaat. Ben of ken jij een trainer die geschikt is om met deze groep spelers komend seizoen voor het hoogst haalbare te gaan? Neem dan contact op via tc-selectie@svhonselersdijk.nl.

Functie-eisen:
• In bezit te zijn van TC 3 (UEFA C).
• Het verzorgen van de trainingen op dinsdag en donderdag en het verzorgen van de coaching op zaterdag.
• Oog voor doorstroming van jeugdspelers en oog voor het verenigingsbelang.
• Een duidelijke voetbaltechnische visie vanuit aantrekkelijk en aanvallend voetbal.
• Onderschrijft de uitgangspunten van SV Honselersdijk wat betreft voetbal, voetbalopleiding en gedrag.
• Goede communicatie en samenwerking met de elftalbegeleiding, de trainer 2e elftal en het 1e elftal, de trainer van de JO19-jeugd en de Technische Commissie.

Wij bieden:
• Een passende vergoeding;
• Uitstekende faciliteiten op een multifunctioneel sportcomplex;
• Een zeer sfeervolle dorpsclub waar plezier en prestaties samengaan.

Gelieve je motivatie met curriculum vitae versturen naar onderstaand e-mailadres.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het TC-lid Senioren selectie:

Jan van Marrewijk: 06-43359089
Email: tc-selectie@svhonselersdijk.nl

S.V. Honselersdijk zoekt nieuwe trainer voor JO15-1
ma 8 maart

S.V. Honselersdijk is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de JO15-1. Ben of ken jij een (hoofd)trainer die de ambitie heeft om bij één van de gezelligste verenigingen van het Westland aan de slag te gaan? Zorg dan dat diegene zijn/haar interesse kenbaar maakt bij onze T.C. via tc-jo15@svhonselersdijk.nl.

Uiteraard hopen we dat de desbetreffende trainer zoveel mogelijk voldoet aan onze profielschets. Functie-eisen voor de trainer van JO15-1 zijn:
• In bezit te zijn van diploma juniorentrainer of pupillentrainer.
• Het verzorgen van de trainingen 2x per week en het verzorgen van de coaching op zaterdag.
• Oog voor ontwikkeling van jeugdspelers en oog voor het verenigingsbelang.
• Een duidelijke voetbaltechnische visie vanuit aantrekkelijk en aanvallend voetbal.
• Onderschrijft de uitgangspunten van SV Honselersdijk wat betreft voetbal, voetbalopleiding en gedrag.
• Goede communicatie en samenwerking met de Technische Commissie, de trainers van JO17 en JO13.

Wij bieden:
• Een passende vergoeding;
• Uitstekende faciliteiten op een multifunctioneel sportcomplex;
• Een zeer sfeervolle dorpsclub waar plezier en prestaties samengaan.

Ben of ken jij een (hoofd)trainer die de ambitie heeft om bij één van de gezelligste verenigingen van het Westland aan de slag te gaan? Zorg dan dat diegene zijn/haar interesse vóór maandag 29 maart 2020 kenbaar maakt bij onze T.C. via tc-jo15@svhonselersdijk.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het TC-lid:
Richard Zwinkels: 06-22905879
Email: tc-jo15@svhonselersdijk.nl

Mike Obiku hoofdtrainer bij de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk
za 6 maart

Op zondag 14 maart start de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk. De trainingen zullen onder leiding staan van voormalig Feyenoord-spits Mike Obiku. Inschrijven is nog steeds mogelijk, dus meld je snel aan en ontvang bovendien een uniek trainingstenue van adidas!
De inmiddels 52-jarige ex-prof is al ruim acht jaar verbonden aan Feyenoord Soccer Schools. Obiku, die natuurlijk bekend staat om zijn Golden Goal in het bekerduel tussen Ajax en Feyenoord in 1995, kijkt ernaar uit om de jonge talenten in het Westland te gaan trainen. Samen met assistent-trainer Giovanni Hoogendoorn gaat hij op Sportpark De Strijphorst tien trainingen verzorgen volgens het gedachtegoed van Feyenoord Academy, waarbij plezier en voetbalontwikkeling centraal staan.
Interesse in deelname? Schrijf je dan vandaag nog in en doe mee! Klik hier om direct in te schrijven.

Nieuw trainingsschema met ingang van woensdag 3 maart
di 2 maart

Eindelijk werden er vorige week door de overheid wat versoepelingen van de Coronaregels aangekondigd. Vanaf 3 maart mogen buitensporters tot 27 jaar in teamverband weer gaan trainen en eventueel een onderling potje voetbal spelen. Helaas mag nog niet iedereen de (kunst)wei in en moeten we het beperken tot de eigen teamgenoten, maar het begin is er. Het spreekwoordelijke licht aan het eind van de tunnel komt in zicht.

Omdat we nog wel met een avondklok zitten kan nog niet elk team op zijn eigen vertrouwde tijd trainen. Er is een inventarisatie geweest bij de senioren en naar aanleiding hiervan is bijgaand tijdelijk nieuwe trainingsschema opgesteld. Om alles tijdens de trainingen goed te laten verlopen willen jullie vragen onderstaande je aan onderstaande spelregels te houden:

We houden ons aan de regels: dus alleen sporten tot 27 jaar. Indien je 27 jaar of ouder bent, is het dus helaas nog niet mogelijk om deel te nemen aan de trainingen. Onderstaande regels zijn van toepassing:
- De avondklok blijft van kracht, dus om 20:30uur moet iedereen vertrekken. Hiermee geven we iedereen kans om op tijd thuis te zijn en om het sportpark af te sluiten.
- Om 20:45 wordt het sportpark gesloten.
- Veld 1 is ook ingedeeld. De gebruikers hiervan moeten na afloop zorgen dat de doelen van het veld zijn i.v.m. veldonderhoud en gras maaien.
- De kleedkamers en alle bovenruimtes van onze accommodatie blijven gesloten.
- In het ballenhok mogen niet meer dan 2 personen tegelijk aanwezig zijn.
- Binnen in de hal beneden en ballenhok is een mondkapje verplicht.

Iedereen die weer aan de bak mag heel veel voetbalplezier en voor de anderen... Houd nog even vol en blijf gezond.
Indien de coronamaatregelen aangepast worden, zal n.a.v. de mogelijkheden ook het trainingsschema aangepast worden.

Het bestuur van S.V. Honselersdijk

Schrijf je in voor de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk!
ma 1 maart

Op zondag 14 maart kun jij bij S.V Honselersdijk tien weken trainen onder leiding van Feyenoord Soccer Schools! Sportpark De Strijphorst zal namelijk het decor zijn van een nieuwe Feyenoord Trainingsmodule. Dus, wil jij werken aan je voetbaltalent en trainen op de Feyenoord-manier? Meld je dan snel aan!

Alle informatie over deze trainingsmodule lees je hier.

Feyenoord kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan met de jeugdige voetballers uit het Westland en omstreken! De trainingen worden geleid door één van de hoofdtrainers van Feyenoord Soccer Schools, die tevens oud-speler van Feyenoord is geweest. Hij heeft een trainingsprogramma voor jou gereed waardoor jij kunt werken aan je voetbalkwaliteiten op je eigen niveau.

Kijk jij er na deze koude winter ook zo naar uit om straks weer lekker te gaan voetballen? Schrijf je dan vandaag nog in en doe mee! Klik hier om direct in te schrijven.

Keepers- en voetbaldag op Sportpark de Strijphorst een groot succes
zo 28 februari

Woensdag 24 februari was het eindelijk zover, de eerste Westlandse keepers- en voetbaldag op het sportpark van S.V. Honselersdijk. Waar deze speciale dag voor jeugdige keepers- en voetbaltalenten eerder in het water viel door de aangescherpte corona-maatregelen, kon de speciale trainingsdag afgelopen woensdag gelukkig wel doorgaan.

Na het uitwerken van het idee voor een heuse talentendag zijn de initiatiefnemers in gesprek gegaan met Rick van der Mast (keepersschool) en Richard Knopper (FootballAcademy). Hierna werd er al snel overgegaan tot de definitieve organisatie en bekendmaking van de speciale voetbaldag. Even leken de sneeuw en de vorst nog voor problemen te gaan zorgen, maar al snel werd duidelijk dat het gelukkig heel mooi weer ging worden.

De inschrijvingen druppelden al snel binnen, waaronder ook van een leuk aantal keepers- en voetbaltalenten van buiten Honselersdijk. Uiteindelijk stopte de teller op maar liefst 80 aanmeldingen, wat voor een zeer geslaagde voetbaldag zorgde afgelopen woensdag.

Vanaf 9 uur mochten de kinderen het veld op en onder leiding van de fanatieke trainers werd er door de kinderen ook fanatiek getraind en straalde bij de meeste kinderen het plezier ervan af. Bij de voetballers werden er verschillende trainingsoefeningen afgewerkt en na de pauze werd er afgesloten met fanatieke wedstrijden.

Op het hoofdveld werden de keepers onder handen genomen, met verschillende trainingsvormen, door trainers en jeugdkeepers van ADO, ook hier werd afgesloten met een wedstrijd, het bekende "keepersoorlog" dit leidde tot groot fanatisme en hilariteit.

Al met al was het een top ochtend en volgens ons heeft iedereen het naar zijn zin gehad, een goede reden om dit zeker nog een keer te gaan organiseren. Waarschijnlijk zal de tweede editie al in de meivakantie plaatsvinden, dus houd de website en sociale media van S.V. Honselersdijk goed in de gaten!

Hierbij willen we Rick en Richard nogmaals bedanken voor het mede organiseren van de keepers- en voetbaltraining.

Richard Zwinkels

In memoriam Dirk van der Kaaij & Ben van der Eijk
vr 26 februari

Afgelopen week ontvingen wij de treurige berichten over het overlijden van Dirk van der Kaaij en Ben van der Eijk. Beide heren waren lid van het eerste uur sinds de oprichting van S.V. Honselersdijk in 1964.

Dirk van der Kaaij is onder meer als leider, scheidsrechter en wedstrijdsecretaris betrokken geweest bij onze vereniging. Daarnaast was Dirk ook op maandag op onze club te vinden om mee te helpen met de schoonmaak en het onderhoud van de accommodatie.

Jarenlang was Dirk ook het gezicht bij het entreehok van Sportpark de Strijphorst op zaterdagmiddag bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Dit was onderdeel van de vele vrijwillige taken die Dirk voor de club heeft verricht, waarvoor hem dan ook de meer dan verdiende titel "Lid van Verdienste" werd toegekend.

Ben van der Eijk was trots dat hij onderdeel van ons eerste elftal tijdens in het jaar van de oprichting. Dat vond hij mooi om te vertellen omdat hijzelf vond dat hij niet goed kon voetballen maar wel in het eerste elftal van Honselersdijk heeft gevoetbald. Ben was graag op de achtergrond en kwam af en toe op de club. Maar hij wist alles van de vereniging, want hij bleef graag op de hoogte van ZIJN club.

Afgelopen oktober zijn Ab van Dijk en Erik Sosef nog op visite geweest om een "verlaat" speldje te overhandigen ter ere van zijn 50 jarig jubileum. Deze had hij nog tegoed van de club, want hij was trots op zijn lidmaatschap van S.V. Honselersdijk. Tijdens ons bezoek sprak Ben wel over zijn broze gezondheid maar dat hij er iedere keer er in slaagde om de ziekte te overwinnen. Afgelopen januari ging het steeds slechter met hem en na een kort verblijf in het hospice heeft Ben helaas de strijd tegen de ziekte verloren.

Namens S.V. Honselersdijk wensen we de nabestaanden, familie en vrienden van Dirk van der Kaaij en Ben van der Eijk sterkte met dit verlies. We zullen de warme herinneringen aan Dirk en Ben koesteren.

Jasper Steringa nieuwe trainer 2de elftal S.V. Honselersdijk
di 23 februari

De TC meldt met genoegen dat vanaf volgend seizoen oud-eerste elftal speler Jasper Steringa trainer zal zijn van het 2de elftal van S.V. Honselersdijk. Hiermee keert Jasper terug naar de club waar hij na zijn eigen voetbalcarrière al de toenmalige A-jeugd onder zijn hoede had.

Eerder meldde de TC van S.V. Honselersdijk dat er na 10 jaar afscheid genomen werd van trainer Frank van Zijl en nu heeft de technische commissie dus een waardige opvolger voor Frank gevonden in de persoon van Jasper Steringa. S.V. Honselersdijk is verheugd dat wederom een oud 1ste elftal speler als trainer aan de club gebonden zal zijn.

Met het aanblijven van hoofdtrainer André Lourens, het aanstellen van conditie-/hersteltrainer Sjaak Brunt en nu Jasper Steringa als 2de elftal trainer, staat de staf van de selectie voor het volgend seizoen. Hiermee ziet de TC de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Trainers JO19 blijven ook in het seizoen 2021-2022
vr 19 februari

De TC meldt met genoegen het aanblijven van Erwin Bouwman en Erik van Velden als trainers van het vlaggenschip van de jeugd. Ondanks het kleine aantal wedstrijden dit seizoen is er tevredenheid over de bereikte resultaten.

Aansluiting met de senioren selectie is verbeterd door de spelers enthousiast te maken voor de overstap. Kwalitatief maakt de JO19 een stap door in de Hoofdklasse te spelen. De eerste drie wedstrijden van dit seizoen werden dan ook gewonnen. Wij hopen nog steeds wat van het wedstrijd seizoen te kunnen afmaken en wensen Erwin en Erik daarbij veel succes.

S.V. Honselersdijk is blij dat deze oud eerste elftal spelers bij de club blijven en de oudste jeugd begeleiden naar de laatste stap van onze prestatie pyramide.

DCVH-lid Kers en de Klein verder als SkillsReclame
do 18 februari

Vorige maand was er mooi nieuws vanuit één van de leden van onze businessclub: Kers en de Klein gaat tegenwoordig verder onder de naam SkillsReclame. Het bedrijf is lid van het eerste uur van De Club Van Honsel en zal ook onder de nieuwe naam onderdeel blijven van de businessclub van S.V. Honselersdijk.

Het bedrijf zal ook onder de nieuwe naam de specialismen belettering, binnen- en buitenreclame voortzetten. We wensen alle medewerkers van SkillsReclame veel werkplezier toe en hopen ook onder de nieuwe naam gezamenlijk mooie (sportieve) hoogtepunten te mogen beleven.

Tot snel op onze vereniging!

Trainingen woensdag 17 februari
wo 17 februari

Woensdag 17 februari, kunnen alle trainingen weer doorgaan, veel voetbalplezier.

Jan Plomp supporter van S.V. Honselersdijk in hart en nieren
zo 14 februari

Op 4 januari 2021 jongstleden is Jan Plomp op een te jonge leeftijd overleden.

Jan Plomp dé kapper van Honselersdijk is voor velen een bekende supporter bij S.V. Honselersdijk. Zaterdagmiddag als het eerste elftal van S.V. Honselersdijk moest voetballen stond Jan langs het veld om zijn ploeg aan te moedigen. Zowel bij de thuiswedstrijden als bij de uitwedstrijden kon de ploeg op de steun van Jan rekenen. Jan vond het heerlijk om op zaterdag naar de voetbal te gaan. Als fanatieke supporter moedigde hij de ploeg, op zijn bekende humoristische wijze, aan. Over de speelwijze en de kwaliteit van het spel, nam Jan geen blad voor de mond. Als het goed was kreeg je dat te horen maar als het slecht was, kregen trainer en spelers dat ook te horen. De spelers en trainer konden dat van Jan goed accepteren.

Bij de thuiswedstrijden kwam Jan altijd ruim voor de wedstrijd naar de bestuurskamer voor het programmaboekje en een bakkie koffie. Dan wilde hij alles weten over de ploeg, de geblesseerden en hoe het met de vereniging ging. Jan was meer dan een supporter van het eerste elftal. Hij was erg betrokken bij de gehele vereniging.

S.V. Honselersdijk kon ook altijd rekenen op Jan als huisfotograaf van de club. Hij stond altijd voor ons klaar als er foto’s gemaakt moesten worden van bijvoorbeeld de elftallen, het clubblad of tijdens de receptie van het 50- jarig bestaan.

Jan was aanwezig tot en met de laatste thuiswedstrijd van ons eerste elftal. Wij zullen zijn support en humor missen op de club.

Namens El en de kinderen mag ik iedereen bedanken voor de fijne reacties die zij na het overlijden van Jan hebben mogen ontvangen door middel van een kaartje, bloemen of een aardig woord.

Erik Sosef, voorzitter van S.V. Honselersdijk

Sportpark De Strijphorst tot nader order gesloten
ma 8 februari

Door de sneeuwstorm en strenge vorst die momenteel ons land teistert is Sportpark De Strijphorst tot nader order gesloten voor alle trainingen en sportactiviteiten.

Bestuur S.V. Honselersdijk,

Herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt keert terug op Sportpark de Strijphorst
vr 5 februari

Na een afwezigheid van 2 seizoenen keert herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt met ingang van komend seizoen terug op Sportpark de Strijphorst. In de zomer van 2019 nam Sjaak samen met oud-hoofdtrainer Piet Boon afscheid van S.V. Honselersdijk, maar dit afscheid blijkt nu slechts tijdelijk te zijn geweest.

Onder het bewind van Sjaak Brunt wist de senioren selectie van toenmalige trainers Piet Boon en Frank van Zijl zowel op fysiek als conditioneel vlak grote stappen te zetten, wat uiteindelijk bijdroeg aan de promotie naar de eerste klasse. Na het vertrek van Sjaak werd dit op uitstekende wijze voortgezet door Wouter de Kok met de gelijknamige fysiopraktijk. Helaas kon de samenwerking met Wouter door omstandigheden niet voortgezet worden. We willen Wouter de Kok hierbij bedanken voor de fantastische inzet tijdens de afgelopen seizoenen.

Na 2 oranje-loze seizoenen bij HVC'10 keert Sjaak Brunt nu dus weer terug op Sportpark de Strijphorst als herstel-/conditietrainer van de senioren selectie. De TC van S.V. Honselersdijk is verheugd dat de samenwerking met Sjaak een vervolg krijgt, hopelijk kunnen we wederom gezamenlijk op diverse vlakken mooie stappen maken.

DCVH bezorgt presentje bij nieuwe pand van Westland Accountancy
wo 27 januari

Vorige week heeft De Club Van Honsel een presentje gebracht op het nieuwe kantoor van Westland Accountancy. Voorzitter van de businessclub Jos Scheffers overhandigde, uiteraard op gepaste afstand, een plant ter decoratie van het nieuwe onderkomen van het DCVH-lid. Hiermee wenst de businessclub van S.V. Honselersdijk het fanatieke lid van DCVH veel succes en werkplezier op de nieuwe locatie.

Op de laatste dag van 2020 is Westland Accountancy verhuisd naar het gloednieuwe pand aan de Boswoning in Honselersdijk. Het pand is samen met diverse partners gerealiseerd, zo legt Paul Groenewegen uit op de website van Westland Accountancy: Paul vervolgt enthousiast: “Echt fantastisch om te zien dat we met de juiste partners hebben gewerkt, want zij zorgden boven verwachting dat alles exact volgens planning verliep. En het resultaat is top. Alles is schitterend afgewerkt en het klimaat is ingeregeld. We kunnen vanaf het nieuwe jaar – mits de corona situatie het toelaat – hier heel fijn aan het werk.”

DCVH wenst Westland Accountancy nogmaals veel succes en werkplezier toe op de nieuwe locatie, uiteraard zien we elkaar ook zo snel mogelijk weer terug op onze vereniging.

JO13-3 zoekt trainer voor donderdagavond
di 26 januari

Het elftal JO13-3 is op zoek naar een trainer voor de donderdagavond. De 13 spelers trainen op de donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur en zoeken hiervoor nog een trainer die hen op dit tijdstip zou willen trainen. Eventueel zou de training ook op zaterdag plaats kunnen vinden, zolang er geen wedstrijden zijn.

Lijkt het jou leuk om de JO13-3 te trainen of ken jij iemand die dit wellicht wil doen? Laat het ons dan weten door te reageren via tc-jo13@svhonselersdijk. Uiteraard is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen via dit mailadres.

Namens de  coördinatoren en de TC, Sander van Dijk en Walter de Koning.

S.V. Honselersdijk neemt na 10 seizoenen afscheid van trainer Frank van Zijl
do 21 januari

Na 10 uiterst succesvolle seizoenen neemt S.V. Honselersdijk komende zomer afscheid van trainer Frank van Zijl. Vanaf het seizoen 2011/2012 was Frank de trainer van ons tweede elftal. Onder leiding van Frank wist het tweede elftal uiteindelijk op te klimmen tot de reserve eerste klasse, een ongekend mooie prestatie als je ziet waar het avontuur 10 jaar geleden mee begon.

Toen Frank van Zijl in 2011 samen met hoofdtrainer Piet Boon zijn handtekening bij S.V. Honselersdijk zette, zag het selectievoetbal bij de Honselersdijkers er totaal anders uit. Door de ambitieuze, maar vooral ook plezierige aanpak van de trainers Piet en Frank steeg zowel het eerste als het tweede elftal meerdere malen boven zichzelf uit. De diverse promoties gingen hand in hand met een grote dosis voetbalplezier, wat het elftal van Frank nagenoeg altijd uitstraalde.

De TC van S.V. Honselersdijk heeft na 10 mooie seizoenen besloten om volgend jaar voor een andere invulling van de trainersfunctie van het tweede elftal te gaan, maar wil benadrukken dat het met veel plezier en trots terugblikt op de samenwerking met trainer Frank van Zijl.

We bedanken Frank van Zijl voor de prachtige jaren bij S.V. Honselersdijk. We zijn dankbaar voor de mooie hoogtepunten die we samen hebben mogen vieren en hopen dat de omstandigheden het toelaten om aan het einde van dit seizoen op een gepaste wijze afscheid van elkaar te nemen!

We blikken hieronder met wat foto's terug op de afgelopen 10 jaar onder leiding van trainer Frank van Zijl.

De ‘Oranjeclub van 100’ schenkt extra verdedigers
do 14 januari

Voor wie het nog niet kent, de oranjeclub van 100 is een club die particuliere sponsors werft. Deze sponsors betalen jaarlijks €100,-. Het geld wordt besteed aan extraatjes, zoals een leuke activiteit of handige trainingsmaterialen.

Vorig seizoen zijn nieuwe reserveshirts aangeschaft. Dit seizoen stond een leuke activiteit op het verlanglijstje, maar Corona gooide roet in het eten. Daarom richt de ‘Oranjeclub van 100’ zich nogmaals op het aanschaffen van materiaal.

Bij de TC, coördinatoren en trainers zijn ideeën opgehaald die voor een nog leukere en leerzamere training kunnen zorgen. Daar hoefden ze niet lang over na te denken: vrije trap poppen!
Elke speler vindt het leuk om een vrije trap te nemen. Vrijwilligers die de rol van ‘vrije trap pop’ op zich nemen, is lastiger. Met een set (van 6) vrijetrap poppen kunnen brede en smalle muurtjes neergezet worden. Zo zorgt S.V. Honselersdijk dat er nog meer vrijetrap specialisten komen.

Op maandag 11 januari heeft de ‘Oranjeclub van 100’ de vrije trap poppen aan de teams overhandigd die als eerste het veld op gingen: JO17-1 en JO17-2. Er werd direct met veel plezier gebruik van gemaakt. De vrijetrap poppen worden in het ballenhok opgeslagen, zo kunnen alle teams er gebruik van maken.

De ‘Oranjeclub van 100’ wenst de spelers veel plezier met de vrijetrap poppen en hoopt aan meer goede ideeën een bijdrage te kunnen leveren.

Vind jij het ook leuk om een bijdrage te leveren aan extraatjes voor de club?
Wordt dan nu lid van de ‘Oranjeclub van 100’ door onderstaande gegevens naar Oranjeclubvan100@svhonselersdijk.nl te mailen:
- Voornaam
- Achternaam
- Adres
- Postcode
- Plaats
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Binnen 2 weken nemen we contact met je op.

Bedankt namens de ‘Oranjeclub van 100’,
Moek van der Meer en Kim van Zanten

DCVH wenst haar leden prettige feestdagen met attentie
di 29 dec 2020

De Club Van Honsel heeft in de dagen voor Kerst bij haar leden een mooie attentie gebracht om de leden van de businessclub fijne feestdagen te wensen. Door middel van een kerststukje en wat mooie worden werden de leden van DCVH bedankt voor de bijdrage aan onze club in het roerige afgelopen jaar.

Hierbij werd ook vooruit gekeken naar het jaar 2021, waarin de voetbalactiviteiten op Sportpark de Strijphorst hopelijk weer snel hervat worden. Dit betekent namelijk ook dat de leden van DCVH weer bij elkaar mogen komen voor de wedstrijden en/of de welbekende activiteiten van de actieve businessclub van S.V. Honselersdijk.

Hopelijk volgt er een voetbalrijk 2021 waarin ook DCVH weer zal schitteren.

Fijne feestdagen en een voetbalrijk 2021 gewenst namens S.V. Honselersdijk
do 24 dec 2020

Namens S.V. Honselersdijk wensen wij iedereen fijne feestdagen toe. We hopen dat iedereen in goede gezondheid op een gepaste manier geniet van de naderende feestdagen.

Helaas heeft het afgelopen jaar ons niet de gewenste voetbalmomenten bezorgd die we voor ogen hadden, maar in deze tijd staat de gezondheid van onze leden, vrijwilligers en sponsoren op de eerste positie. Laten we hopen dat we in 2021 weer gezamenlijk - in goede gezondheid - volop van het voetbal kunnen genieten.

Fijne feestdagen en hopelijk tot snel in 2021 op Sportpark de Strijphorst!

Prijzen vergeten op te halen? Vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur de laatste kans!
di 22 dec 2020

Afgelopen zondag was het op de "day after" van het Kerstrad mogelijk om de gewonnen prijzen op te halen. Merendeel van de gelukkige prijswinnaars heeft zijn/haar prijzen opgehaald. Helaas zijn er toch nog wat prijzen niet opgehaald door de prijswinnaars, vandaar dat er vanavond een extra moment ingelast wordt om de prijzen op te kunnen komen halen.

Vanavond is het tussen 19:00 en 20:00 uur mogelijk om de gewonnen prijzen alsnog op te komen halen. Let op: dit is de laatste kans om de prijzen op te komen halen. Mocht je alsnog verhinderd zijn, laat dit dan vandaag per mail weten via bestelling@kerstrad.nl.

We zien de gelukkig prijswinnaars vanavond graag verschijnen!

Het ultieme Kerstrad-gevoel in de woonkamers tijdens Online Kerstrad
ma 21 dec 2020

Wauw. Andere woorden hebben we er nog steeds niet voor. Wat was het gaaf om te zien hoe het Kerstrad afgelopen zaterdag in tientallen, zo niet meer dan honderd, woonkamers werd gevierd. In de ene woonkamer nog gekker dan de andere, uit de beelden van de mensen thuis is gebleken dat hét evenement van het jaar ook online honderden mensen in extase brengt.

De foto's en video's zeggen genoeg, het Kerstrad heeft met de KerstKrat, het traditionele rad, de muziekbingo, de Rad Room, de interviews en live DJ-sets voor feest in Honselersdijk en omstreken gezorgd. Onze eigen Koning Kerstrad en gelegenheidspresentator Maurik wisten het programma uitstekend vorm te geven, afgewisseld met de muziek van DJ Rob van Veen en Bass Chaserz en beelden van de mensen thuis. De hoofdprijzen van het rad werden door de Kerstdames bij de gelukkige winnaars thuis gebracht, zodat we ook de eerste reactie van de winnaars met jullie konden delen.

Namens het Ministerie van Feest willen we iedereen bedanken die dit Online Kerstrad mede mogelijk gemaakt heeft. De kijkers thuis, de sponsoren, de vrijwilligers, de technici achter de website en livestream, de gasten tijdens de uitzending en zo kunnen we nog wel even doorgaan...
In het bijzonder willen we Brance Media en Rovents bedanken voor het mogelijk maken van de livestream. Door jullie werk hebben we op een prachtige wijze het Kerstrad bij de mensen thuis kunnen brengen.

Voor nu is het nog even nagenieten geblazen. We hebben van jullie genoten, ook al was het dit jaar op gepaste afstand. Komend jaar staan we tijdens het 50e Kerstrad hopelijk weer ouderwets in de Sosefhal, daar gaan wij in ieder geval wel vanuit.

Tot volgend jaar, tot Kerstrad!

Overzicht prijswinnaars Kerstrad 2020
zo 20 dec 2020

Heb je het Kerstrad gemist? Ben je de draad een klein beetje kwijt geraakt in al het prijzengeweld? Of smaakte het Kerstrad bier dusdanig goed dat je gewoon bent vergeten of je prijs had? Dan bieden wij vandaag middels dit nieuwsbericht uitkomst! Hieronder zijn per ronde de prijswinnaars te vinden. De gewonnen prijzen kunnen vanmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur worden opgehaald in de Sosefhal!

Ronde 1
1. Pondje paling - 74 - Monique van Veen
2. Sparta Voetbalshirt - Sparta Rotterdam - 71 -Jacqueline van der Salm
3. Waardebon Tendenz Tendenz - 73 -Kim van Zanten
4. BeautyX pakket -BeautyX -57 -Dennis van der Meer
5. 2 porties spareribs - Café Hansie - 33 -Mike Treffers
6. Plantje - Amazone Plants -34 - Jill

Ronde 2
1 Luxe ontbijt voor 2 personen zondag na Kerstrad Broodjesservice Westland 48 Ed Kooij
2 Carwash tegoedbon Carwash Westland 2 Vincent Peters
3 Plant MDK Flowers 22 Debby Pakvis
4 5x Spinningles Midex 88 Barry Botman
5 Waardebon Akropolis PLAKA Akropolis 85 Niels Lobert
6 Schoonheidsspecialist bon Heuchemer 42 Erik de Groot

Ronde 3
1 Mannen horloge Roel Bakker Juwelier 30 Ricardo Post
2 Bol.com cadeaubon vd Spoel Timmerwerken 42 Nico Duijvestijn
3 Tandenbleken Healthcare Naaldwijk 21 Martien van Gemert
4 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 73 Leen de Zeeuw
5 Cadeaubon €10 Essies Verse Vis 24 Harrie ter Laak
6 Vrouwen Knipbeurt Café Hansie 4 Andre Lourens

Ronde 4
1 Gourmetschotel cadeabon Slagerij Aad Groenewegen 41 Thom Persoon
2 Gratis rijles ARKO Rijopleidingen 15 Joke van Schie
3 Pondje paling 96 Monique van Veen
4 Waardebon Intratuin 67 Marcel Slaman
5 Kerststukje BloomBloom 50 Nico Duijvestijn
6 Vogelvoer Discus 71 Lorenzo smits

Ronde 5
1 Business seats Sparta (after corona) Sparta Rotterdam 57 Emil van Niekerk
2 Gourmetschotel cadeaubon Slagerij Aad Groenewegen 61 Lars Middelburg
3 Pondje paling 98 Marcel Duijvestijn
4 Schoonheidsbehandeling FeelGood 63 Luuk Boers
5 Waardebon Tendenz Tendenz 60 Monique van Veen
6 Kaaspakket Kaasboer Corné 30 Harrie ter Laak
7 Kerstboom 72 Lorenzo

Ronde 6
1 Waardebon Mr. Wwrriiibbss InsideSCM 86 Michel van Zanten
2 Ontbijt voor 2 personen dag na Kerstrad Broodje Unicum 37 Niels Lobert
3 Plant MDK Flowers 68 Nico Duijvestijn
4 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 81 Lars Middelburg
5 BeautyX pakket BeautyX 59 Mike Thoen
6 Plantje Amazone plants 36 Leen de Zeeuw

Ronde 7
1 Mannen horloge Roel Bakker Juwelier 82 Robbert van der Hoek
2 Gourmetschotel cadeaubon Slagerij Aad Groenewegen 67 John Tanke
3 Uur bowlen 3 banen Blue10 27 Mike Treffers
4 5x fitness les Midex 65 Ferry Broch
5 Uur begeleid sporten Wouter de Kok Fysiotherapie 18 Harrie ter Laak
6 Mannen knipbeurt Café Hansie 2 Vincent Peters

Ronde 8
1 Luxe ontbijt voor 2 personen zondag na Kerstrad Broojesservice Westland 39 Derk van Dijk
2 Gin pakket Sir Edmond's Gin 76 Harrie ter Laak
3 Pondje paling 49 Steven van Erven
4 Tandenbleken Healthcare Naaldwijk 21 Thom Persoon
5 BeautyX pakket BeautyX 69 Harrie ter Laak
6 Cadeaubon €10 Essies Verse Vis 45 Mike Treffers

Ronde 9
1 SVH Wieleroutfit S.V. Honselersdijk 77 Dave den Haan
2 Gourmetschotel Cadeaubon Slagerij Aad Groenewegen 11 Quinten van der Helm
3 Plant MDK Flowers 31 Michel van Giesen
4 Schoonheidsbehandeling FeelGood 89 Giesen Pierre M van
5 Pondje paling 57 John Vink
6 Plantje Amazone Plants 51 Patricia Gardien

Ronde 10
1 Luxe ontbijt voor 2 personen zondag na Kerstrad Broodjesservice Westland 81 Patrick van Kester
2 Waardebon Mr. Wwrriiibbss InsideSCM 75 Maikel Middelburg
3 Gratis rijles ARKO Rijopleidingen 95 John Onings
4 Speciaalbierglazen pakket Jens Valk 71 Justin
5 Cadeaubon €10 Essies Verse Vis 63 Stevie
6 Schoonheisspecialiste bon Heuchemer 21 Quinten van der Helm

Superronde 1
1 Rondvlucht Westland Jan & Richard Prins 64 Niels Lobert
2 Diner voor 2 personen GRK&ZO BlueSport 34 Steef van der Meer
3 Pondje paling 45 Aad Broch
4 Fotoshoot + 10 bewerkte foto's Smile for Eva 95 Barry Botman
5 BeautyX pakket BeautyX 95 Barry Botman
6 Plantje Geest Potplanten 2 Peter Middelburg

Superronde 2
1 TV Caja + Nico Duijvesteijn 3 Rick Grootscholten
2 Golfpark ALMKREEK voor 2 personen 18 holes Greenfee Heineken 92 Harrie ter Laak
3 Plantenbak Steigerhout.nu 65 Rick
4 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 61 Martien van Gemert
5 Beauty X pakket Beauty X 55 Dennis van der Meer
6 Springkussenverhuur voor 1 dag Bar & Boos 93 Rick

Superronde 3
1 Fiets Vincent Vis 99 Tom van Veen
2 Rondje varen met Erik Sosef + diner Erik Sosef 97 Wesley van Marrewijk
3 SVH Wieleroutfits S.V. Honselersdijk 88 Monique van Veen
4 Pondje paling 49 Lorenzo smits
5 BeautyX pakket BeautyX 10 Menno Groenewegen
6 Gratis rijles ARKO Rijopleidingen 26 Marcel Slaman

Superronde 4
1 BBQ set Prins Group 60 Menno Groenewegen
2 Business seats Sparta Rotterdam BICT Groep 92 Bert van der Zijden
3 2 kaarten voor de Efteling Sligro 1 Stanley Vlielander
4 Kwartaal gratis sporten MIDEX 16 Rik van Schie
5 Plantenbak Steigerhout.nu 16 Rik van Schie
6 Bier- of wijnproeverij 2 personen Café Bij T Hof 16 Rik van Schie

Superronde 5
1 Winter BBQ voor 20 personen Family Treffers 74 Joey Valstar
2 Fiets Cor de Bruin 98 Giesen Pierre M van
3 Diner voor 2 in Puket, Thailand (t.w.v. €500) PRU/Jim Ophorst 72 Lance Kooij
4 Bol.com cadeaubon vd Spoel Timmerwerken 89 Jeroen Molenaar
5 BeautyX pakket BeautyX 24 Lance Kooij
6 Plant Geest Potplanten 51 Quinten van der Helm

Advertentie

IPS