Open talentendagen Zaalvoetbal jeugd a.s. vrijdag en dinsdag in Sosefhal
maandag 17 oktober 2016

Na de talentendagen van de afgelopen 2 vrijdagen gaat de zaalvoetbaltak van S.V. Honselersdijk door. Vrijdag 21 oktober en dinsdag 25 oktober kan de jeugd van 6 t/m 18 jaar zich vrijblijvend aansluiten bij de jongens die de laatste 2 weken al begonnen zijn.

Er zijn 2 leeftijdscategorieën gemaakt om het leeftijdsverschil niet te groot te maken. In beide groepen zijn er al een aantal jongens wekelijks bezig om door middels zaalvoetballen te werken aan hun techniek en inzicht in het (zaal)voetbalspel.

Nu is gebleken dat de vrijdag in meerdere opzichten wat lastig ligt. Besloten is om vanaf dinsdag 25 oktober door te gaan op de dinsdagmiddag. Gezien het aantal jongens dat nu al komt zaalvoetballen is de verwachting dat er vast gezaalvoetbald kan worden door de Westlandse jeugd op de dinsdagmiddag.

Oud en jong trainden de laatste 2 weken in eigen groep enkele belangrijke technische oefeningen o.l.v. van de trainers James, Naim, Morad en wekelijks een extra speler uit het 1e zaalteam. Oefeningen die zowel voor het zaal- als veldvoetbal belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de spelers.

Dus vrijdag 21 oktober en dinsdag 25 oktober is om 16:00 uur de groep van 6 t/m 11 welkom. Om 17:00 uur die van 12 t/m 18 jaar.

Wil jij ook een keer vrijblijvend meedoen ? Geen probleem je bent welkom !
Meld je even aan op zaalvoetbal@svhonselersdijk.nl en je krijgt alle info.

Advertentie

Zoomin'