S.V. Honselersdijk achtgetroefd door FC ‘s-Gravenzande
dinsdag 17 januari 2017

S.V. Honselersdijk had weinig in te brengen tegen het één klasse hoger spelende FC ’s-Gravenzande en verloor teleurstellend met 8-0.

De ploeg van trainer Piet Boon was een aantal dagen geleden teruggekeerd van een trainingskamp in Benidorm, waar onder aangename temperaturen hard getraind werd en ook een aantal activiteiten werden gedaan. Maar teruggekeerd naar het koude kikkerland wachtte een zware oefenpartner. Op het Juliana Sportpark wachtte de FC ’s-Gravenzande, de leider in de eerste klasse. Het eerste kwartier kon de S.V. Honselersdijk het aardig bijbenen, maar na 20 minuten was het over. In 8 minuten tijd stond de Dijk met 3-0 achter. Na de rust ging de teller stug door. De ploeg was duidelijk een maatje te groot. FC ’s-Gravenzande is een technisch sterke ploeg die de bal makkelijk in bezit kan houden. Met snel combinatie spel wisten ze de score naar 8-0 te brengen. Voor S.V. Honselersdijk waren er nauwelijks kansen in de tweede helft. Eenmaal werd een bal hoog over het doel geschoten door Tom van Veen en in de slotfase redde Danny Koning bekwaam ten koste van een hoekschop.

Een slechte start voor de ploeg van Piet Boon. Volgende week wacht 2e klasser FC Binnenmaas. Het Sportcomplex De Lange Weide bevindt zich op de Sportlaan 30a, 3299 XG Maasdam.

Opstelling:
Boy Zuiderwijk, Branco Kok, Michel van Giesen, Ricardo van der Zijden (-45, Brian de Brabander), Rico Kok (-75, Ricardo van der Zijden), Loek Grootscholten (-45, Marcel Duijvestijn), Leon de Brabander, Tim van der Meer, Lars Ammerlaan, Tom van Veen (A), Joey Valstar (-45, Luke Groenenboom).

Advertentie

Condubouw