Deze zaterdag NOVER Logistics toernooi deel 2
vrijdag 15 augustus 2014

Deze zaterdag deel 2 van het NOVER Logistics toernooi op ons sportpark.
S.V. Honselersdijk dankt het Westlandse transportbedrijf NOVER Logistics, voor hun bijdrage aan dit toernooi. Onlangs vierde NOVER Logistics het 5-jarig jubileum. Het bedrijf, dat is gevestigd op het terrein van FloraHolland Naaldwijk, startte destijds met drie trekkers en twee personeelsleden. In 5 jaar tijd is NOVER Logistics uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf dat is gespecialiseerd in het vervoer van bloemen en planten. De ervaring in transport van kwekerij naar de diverse veilingen en overige klanten bestaat al meer dan dertig jaar. Bij NOVER zijn de drie kern-waarden service, kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Deze drie pijlers staan centraal in de organisatie. Alle chauffeurs van NOVER Logistics hebben kennis en ervaring met sierteeltproducten en de bewaarcondities. Sierteeltproducten zijn bij NOVER Logistics in vertrouwde handen. Het bedrijf levert 24 uur services, zodat de sier-teeltproducten op elk gewenst tijdstip op elke bestemming geleverd kunnen worden.

Deelnemers dit jaar zijn Quintus, LYRA, Naaldwijk en gastheer S.V. Honselersdijk. Dit geldt zowel voor de 1e als voor de 2e teams van de deelnemende verenigingen. Winnaar is de vereniging met de meeste punten en ontvangt dan uit handen van een van de directeuren van Nover een aantal wedstrijdballen.

Het belooft een spannend Westlands onderonsje te worden. Quintus werd dit jaar kampioen in de 4e klasse en Naaldwijk degradeerde naar de 3e klasse. Beide teams komen elkaar dus ook in de competitie tegen, samen met de S.V. Honselersdijk. LYRA wist zich te handhaven in de 2e klasse.

Vorig jaar was het NOVER Logistics toernooi in alle opzichten een groot succes . Mede dankzij het goede weer, was het druk op sportpark “de Strijphorst” en konden de vele toeschouwers genieten van de wedstrijden.

Het wedstrijdprogramma voor deze zaterdag:
aanvangstijd: 14.30 uur
S.V. Honselersdijk – vv LYRA 1
vv Quintus 1 – vv Naaldwijk 1

Aanvangstijd: 11:30 uur
S.V. Honselersdijk 2 – vv LYRA 2
vv Quintus 2 – vv Naaldwijk 2

Advertentie

jem-id