1e dag Nover Logistics Toernooi
donderdag 14 augustus 2014

Afgelopen dinsdagavond ging de 2e editie van het Nover Logistics Toernooi van start. Een toernooi dat op dinsdag en op zaterdag voor 1e en 2e elftallen wordt gespeeld. Deelnemers waren naast gastheer Honselersdijk, LYRA, Quintus en Naaldwijk.

Na een welkomstwoord van Wim Batist, kon het toernooi beginnen.
S.V. Honselersdijk 1 en 2 waren gekoppeld aan VV Naaldwijk.
Het 2e team van S.V. Honselersdijk verloor nipt met 1-0 van Naaldwijk.

S.V. Honselersdijk 1 begon slecht aan de wedstrijd tegen Naaldwijk. In de 2e minuut lag de bal al achter keeper Martijn van der Hoek. Niet goed ingrijpen in de verdediging, leidde al vroeg naar een 1-0 achterstand. Voor Naaldwijk een ideale situatie, die zich vooral ging richten op het verdedigen en loeren op de counters. Aanvallend kwam S.V. Honselersdijk in de eerste helft te kort. Tot de 16 meter werd er aardig gecombineerd, maar de eindpass was steeds niet zorgvuldig genoeg, of het schot werd geblokkeerd. In de 35e minuut was Naaldwijk de honselse verdediging weer te slim af en scoorde de 2-0.

Na de rust, was het S.V. Honselersdijk die het initiatief nam. Maar het kon niet voorkomen dat door een snelle uitval de score werd opgevoerd naar 3-0 voor Naaldwijk. Toch was S.V. Honselersdijk de beter voetballende ploeg de 2e helft, maar voor de verlossende eindpass moesten we wachten tot in het laatste kwartier. In de 77e minuut was het Frank die Nick Peeters op links wegstuurde. Nick was sneller dan zijn directe tegenstander en liet ook de keeper van Naaldwijk kansloos door een schitterende lob, 3-1. Drie minuten later was het weer raak voor de Dijk. Voorzet van Nick Peeters werd in eerste instantie gemist, maar in de rebound wist Marco toch de 3-2 te scoren. Een laatste offensief werd ingezet, maar kon toch een nederlaag niet voorkomen.

Martijn van der Hoek, Tom Lobert, Marcel Bruggeling (A), Nick van Rhee (-45 Marcel Duijvesteijn), Youri van de Borg, Loek Grootscholten (-60 Bryan Brabander), Robin Westeijn, Frank Vellekoop, Robbie Brabander (-75 Nick van Rhee), Bryan Brabander (-45 Marco Pronk), Nick Peeters