Vierpolders E1 thuis
zaterdag 26 september 2015

Door Mc Caffrey
S.V. Honselersdijk E3 in tweede helft ten onder tegen de Vierpolders E1, helaas gebeurde dit in de vijfde speelronde voor de KNVB beker op ons sportpark afgelopen zaterdag 25 september. Deze wedstrijd werd gespeeld onder zonnige omstandigheden en onze supporters hadden vele liters zonnebrandolie nodig. De trainers Moek en Gertjan hadden samen met de leiders Rene en Edward nog ff goede zaken gedaan voor het sluiten van de transfermark want Mees komt de E3 versterken en dat kwam best uit want Gijs liep zaterdag met een gipsenpols langs de zijlijn en kwam scheids Jeroen een handje geven. De toss werd gewonnen door Vierpolders en zij begonnen met de aftrap. Moek had de volgende opstelling uit zn grijze hoed getoverd: Roy in de goal, Jorrit met Souf, Sam en Rens in de verdediging (want we speelde tegen de koploper met een doelsaldo van 77 voor en 0 tegen) Mees als stofzuiger op het middenveld en in de voorhoede stonden Yann en Lance. In het eerste kwartier gebeurde veel op het veld, beide partijen waren aan elkaar gewaagd en onze E3 was goed begonnen want Yann en Sam hadden goede kansen om te scoren maar zowel de paal als lat voor kwam dit. Dus nog geen voorsprong voor onze Oranje boys. In de 19de minuut werd het helaas 0-1 want een corner werd niet lekker uitverdedigd en de bal kwam voor de voeten van een Vierpolders speler en hij schoot hard de bal onderkant lat, nu is Roy niet klein maar deze bal had ie niet. Terwijl hij daarvoor twee mooie reddingen had gedaan. We kwamen op een 1-1 doordat Roy de bal ver uittrapte want Jorrit en Souf konden niet vrij lopen want Vierpolders zette al vroeg de boel vast. De verre bal kwam bij Mees terecht en hij sleurde over het veld met de bal aan zij linker en zag Yann vrij staan. Hij bedacht zich niet en schoot de bal hard in. Een uitbundige gejuich langs de zijkant van het veld door de supporters was een feit . Helaas werd de ruststand toch 1-2. In de rust was Moek weer op zn best en zette weer de puntjes op de i en de spelers van de E3 gingen weer de wei in toen scheids Jeroen floot voor de tweede helft. Het zat weer niet mee want zowel Souf , Lance en Sam schoten op de lat en paal. Dus de koploper kwam met de schrik vrij en bleef het 1-2. Helaas voor onze E3 kwamen we op een 1-4 achterstand want iedereen was weer lekker aan het aanvallen en vergaten Roy te helpen, Roy hield een aantal ballen tegen maar kon niet alles stoppen. Nadat Moek iedereen weer op positie had staan werd er weer lekker gevoetbald door de E3 en kwam de stand op 2-5 door een fantastische goal van Mees, nadat Jorrit de bal had afgepakt en opstoomde naar voren speelde hij over naar Rens, en onze kleine dribbelaar speelde over naar Mees die bij de tweede paal klaar stond. Een mooi teamprestatie was dit. Helaas Floot Jeroen deze zeer sportieve wedstrijd af. De E3 had lekker gevoetbald vandaag en het was geen toto uitslag geworden met dubbele cijfers zoals alle andere voorgangers tegen Vierpolders hadden gehad, dus met deze team prestatie was helemaal goud. Alle spelers waren verrot en liepen met rode hoofden van het veld. Het latje patatje competitie werd ook niet vandaag gewonnen en de spelers gingen moe maar voldaan douchen. Volgende week de verre uitwedstrijd in Rotterdam Zuid waar “De Rotterdamse Leeuw” al staan te brullen. Heren een goede trainingsweek en dat varkentje gaan we ff wassen daar op zuid.

Prins Group