NK Elite in Urk uit
dinsdag 3 mei 2016

Door Jack Poot
De E1 word 3e in de 2e categorie bij het NK elite (9x9) in Urk.

Op dinsdag 3 mei is de E1 3e geworden in de 2e Categorie bij het NK elite (9x9) in Urk. We gingen aardig van start en werden 2e in de poule, in de wedstrijden die volgden begonnen we goed maar kregen naar de finale toe toch de deksel op onze neus en gingen we strijden voor de derde plaats. We speelden 0-0 en penalty's moesten de beslissing brengen. Omdat onze eigen keeper op vakantie was stond er een speler uit de E2 in de goal en hij tikte de laatste penalty uit de goal en de ontlading was groot. De maandagavond ervoor had de E2 ook al een wedstrijd gespeeld tegen Emmeloord waar we ook in het gehuurde scoutinggebouw 2 nachten hebben doorgebracht. Op de dinsdagavond na het NK hebben we een BBQ georganiseerd met de bezoekende ouders erbij. Het was erg gezellig en een mooie afsluiting van een super seizoen. Dit minikamp tijdens de NK werd mogelijk gemaakt door sponsoren rondom de E1 en E2.
Bedankt daarvoor.

Prins Group