Westlandia uit
zaterdag 2 april 2016

Door McCaffrey
De uitwedstrijd tegen Westlandia E4 uit het buurtdorp Naaldwijk

De uitwedstrijd tegen “De Paapen” werd op een echt knollenveld gespeeld, zelfs ons veld 5 is dan een strak biljartlakken, maar ja we moesten het er mee doen, en Moek wilde vandaag een hoog tempo draaien en gezien dat er rondom dat knollenveld geen hekken staan maar hoge bosschage had hij het briljante plan in de groep gegooid dat Rene, Nico, Edward en Jeroen als een extra ballenjongen bij de goals moesten wachtlopen om maar het tempo hoog te houden bij een uitbal….Hoezo heerst er bij Moek een “plattekarvirus”. De wedstrijd begon en de bal ging niet lekker rond want we stonden binnen 8 minuten al met 2-0 achter. Wat zouden we nu beleven hier in Naaldwijk. Maar gelukkig hebben we Mees, Gijs en Sam nog rondlopen en gingen we toch nog rusten met een voorsprong: 2-3. In de rust bleef Moek rustig maar zette wel weer de puntjes op de i. Dit had gelukkig het juiste resultaat want we liepen uit naar een 2-6 door goals van Mees en twee maal Souf. Vandaag had Yann zijn vizier niet op de juiste hoogte staan hij scoorde niet maar verzorgde wel 3 goede voorzetten waardoor we scoorde in de tweede helft. Vandaag zou Gijs wel geblesseerd uitvallen, zijn lies wilde niet meer meewerken en Gijs trok zijn trainingspak dan ook aan. Na het eindsignaal werden de penalty’s genomen en Roy hield zijn goal schoon. Door deze uitslag staan we nog steeds bovenaan en stijgt bij Moek zijn “plattekarvirus”. Oh ja voor de statistieken: er zijn welgeteld twee ballen door de ballenboys uit de struiken gevist.

Prins Group