Monster uit
zaterdag 6 februari 2016

Door Mc Caffrey
Winstpartij door samenwerken
De tiende speelronde stond zaterdag 6 februari op het programma. We hadden de inhaalwedstrijd tegen vv Monster op het programma staan. Het was weer vroeg verzamelen om richting Monster te vertrekken. Iedereen was op tijd en de stoet vertrok in dit carnavalsweekend. We hadden geen zieken of geblesseerde spelers dus het was een volle bak in de kleedkamer waar trainer Moek nog een mooie peptalk had voor de boys van de E3……
We mochten beginnen van de scheids dus Souf en Yann hadden de bal, maar deze werd snel verloren en de verdediging onder leiding van Jorrit kon meteen aan de bak. Sam, Mees en Gijs waren meteen wakker en de terugspeel bal van Rens kwam bij keeper Roy terecht. Zijn uitwerp kwam bij Lance terecht en hij probeerde een aanval op te zetten maar de aanvaller van Monster was net een Euromast, wat koppen groter. Lance kon er nog net een hoekschop van maken, deze hoekschop werd zeer zuiver genomen en de euromast kopte dan ook de 1-0 in. Dat was even een tegenvaller voor de meegereisde supporters. Leider Rene en Edward pepte de boel ook weer op. Een aanval werd weer opgezet door Lance en Mees. In de 11de minuut werd het dan ook 1-1 want Souf zette zijn beste beentje voor en zijn solo werd afgerond door Yann. Dit was een prima samenspel vond Moek en hij wilde er meer zijn riep hij vanaf de zijlijn. Sam had de bal gekregen van Roy en hij speelde over naar Lance aan de zijlijn, voordat de euromast weer gevaarlijk kon zijn speelde over naar Rens. Onze kleine smurf liep onder de benen door van de euromast en knalde de bal helaas tegen de paal. De ruststand was 1-1 en nu bleef het droog, geen hagel, geen sneeuw dit keer, dus vandaag kwam er ook een tweede helft tegen Monster. In de eerste 7minuten van de tweede helft liep het voor geen kant bij de E3 en de tegenstander liep uit naar een 3-1 ondanks het harde werken van Gijs, Sam, Lance en Roy . Ook langs de zijlijn werden we er verdrietig van. Maar de kansen keerde en zelfs de zon ging schijnen voor de E3. Want het werd 3-2 door Yann na een voorzet van Lance. De gelijkmaker kwam van de sloffen van Suof die een bal van de lat , geschoten door Yann, goed intikte doordat hij precies bij de tweede paal was gaan staan. Yann wilde winnen vandaag en had niet te veel pijn aan zijn knie en hij was nog niet moe en knalde de 3-4 in het netje. De keeper van Monster heeft de bal denk alleen gehoord zo hard schoot ie. Nu werd niemand meer verdrietig langs het veld die uit Honselersdijks kwam want het werd zelfs 3-5 door Mees, hij had zijn carnavals hanenkam nog op, en de voorzet van Jorrit kwam precies tegen die kam aan. Het feest was nog niet voorbij want het samenspel ging nog ff verder en Gijs pikte de bal bij Roy op hij gaf voor aan Rens, onze sneltrein van de lage landen speerde met de bal naar voren en zag Gijs weer vrijstaan, want hij was mee op gelopen. En de voorzet van Gijs kwam bij Mees zijn linker terecht, en ook deze bal ging nog in het netje. 3-6 werd het en de scheids vond het genoeg en floot af. De polonaise werd ingezet richting de warme douche.
Mannen van de E3 als jullie zo blijven samenwerken komt die platte kar echt wel in beeld. Komende zaterdag staat de topper tegen de “blauw konters” op het programma, dus we kunnen weer aan de bak.

Advertentie

IPS