SVH / Celeritas E2 uit
zaterdag 12 september 2015

Door Hang Ouders
Vandaag, 12 september 2015, speelde onze E2 uit tegen SVH/Celeritas . Deze fusieclub zit aan de Noordweg in Den Haag. Eigenlijk stond deze wedstrijd om 09.00 uur gepland maar op verzoek van de Oranje SVH werd deze wedstrijd een uurtje later ingepland want anders had de E2 geen keeper. Helaas is Pjotter nog steeds geblesseerd en de E3 , waar Roy keept, moest ook spelen om 08.30 uur. Nu door het verzetten kon Roy met de TGV wel op tijd meespelen. Leider Gertjan stond wel zenuwachtig op zn horloge te kijken want om 09.50 wilde de scheids al beginnen maar Roy was er nog niet. Zijn wedstrijd was uitgelopen en de ooievaarsrun hield de TGV tegen. De scheids begon rond 09.55 uur en Nolan ging alvast in de goal totdat Roy kwam. Enkele minuten nadat de scheids begonnen was kwam Roy aanlopen en ging meteen het goal in want Lars werd gevloerd en ging met pijn naar de zijkant en Nolan ging op zn plaats staan…. Het werd een MASH wedstrijd en leider Gertjan liep steeds de waterzak te zoeken want Joey, Beau, Nolan, Lars, Thomas, Robbie en Wessel kregen wel een tikkie en moesten ff bijkomen langs de zijlijn.

De wedstrijd ging op en neer, wat leuk was voor de hang ouders langs de zijlijn, want het was een leuke pot. In de 10de minuut kreeg de thuisploeg SVH/Celeritas een corner, de hoge bal kwam op het achterhoofd van Lars terecht en Roy schrok daarvan en stompte de bal helaas in eigen goal 1-0. Lang stond deze stand niet op het bord want een verre uittrap van Roy kwam bij Joey terecht en hij zag Wessel vrij staan. De 1-1 stond op het bord. Robbie dacht dat kan ik ook en het werd 1-2 voor de E2. Dit was ook de ruststand. Na een beker limo hadden de spelers weer energie en Robbie scoorde de 1-3 na een fraaie voorzet van Thomas. Roy had een paar fraaie reddingen en hoefde niet meer te vissen vandaag. Een verre uitgooi van Roy kwam bij Beau terecht en zij speelde de vrij staande Wessel aan, hij liep met de bal naar voren en zag dat Thomas bij de tweede paal vrij stond. Het schot van Thomas ging erin: 1-4 voor de Oranje SVH. De eindstand weer 1-5 door Wessel want hij ronde een fraaie voorzet van Robbie af . E 2 lekker gevoetbald vandaag , volhouden dit.

Prins Group