Teams uit de bekercompetitie thuis
woensdag 14 oktober 2015

Door De trainers/leiders
De C3 een Mix van 1e , 2e jaars en 1 Kleine b-spelers die dispensatie heeft gekregen. Wij als leiders en trainers wisten alleen wat we aan de 2e jaars hadden ,maar de 1e jaars kwamen uit de lagere D elftallen zetten,en daar wisten we niets van dus wat het zou worden was een raadsel. Om maar gelijk kennis te maken met wat de jongens konden werd er niet begonnen met een training maar gelijk met een wedstrijd tegen Verburch C3. We waren uit gegaan van de info die we hadden waar iedereen liep op het veld en zo werd de opstelling gemaakt waar nog steeds mee gespeeld wordt. De wedstrijd bleek een goede oefening de eerste helft was prima een 0-4 voorsprong werd genomen en de wedstrijd zat op slot zoals ze dat zeggen. Zeker nadat in de 2e helft gelijk de 0-5 viel. Door makkellijk denken daarna kon Verburch nog terugkomen tot 3-5 maar dat was het dan ook. De 1e bekerwedstrijd was gelijk die zaterdag tegen Westlandia C6 een tegenstander die duidelijk te hoog was ingedeeld of wij te laag in ieder geval een klinkende overwinning voor de C3 ( 1-8) . Die volgende wedstrijd was gelijk de topper in deze bekerpoule s`Gravenzande C5 was de tegenstander in de 1e helft namen wij een 2-0 voorsprong maar werd door een goed spelend gravenzande te niet gedaan 2-2. De 2e helft begon slecht voor ons 2-3 en de aanvalslust was nog niet weg bij de tegenstander de ene na de andere kwam er maar tot scoren kwamen ze niet. Nadat Sven geblesseerd uitviel en Vincent de verdediging op zich nam werd het rustig voor ons doelgebied ,waardoor wij eindelijk weer aan anvallen toe kwamen, via een vrije trap werd het 3-3 en 3 minuten later werd de 4-3 er in getrapt . En 1 minuut later het eindsignaal wat een heerlijke overwinning was dit zeg. Monster C4 was de volgende op het lijstje allemaal kleine mannetjes die ook te hoog waren ingedeeld 1-7 overwinning. Maasdijk C2 was de volgende in een veel kansen missende wedstrijd werd er toch gewonnen met 2-0.Zoals het spelletje heet dit was 4 op een rij zou het kunnen om ze allemaal te winnen in de poule nog maar 3. Naaldwijk C2 was de volgende tegenstander een moeilijke wedstrijd waar weer moeilijk het doel gevonden kon worden. Diep in de 2e helft kwam de opluchting 0-1 en vrij snel daarna de 0-2 .Weer gewonnen maar 2 kilo afgevallen en een paar kapotte stembanden,maar winst is winst . Nog 2 te gaan op naar HVC`10 C3 . We begonnen met 10 man (de C1 had een verkeerd wisselgebruik gehanteerd dus Rick moest even daar mee doen) maar na 5 minuten kwam Didar van de C4 ons helpen zodat we weer met z,n elven stonden. Na een 0-1 achterstand penalty werden de mannen een beetje wakker vooral de 2e helft liep goed en zodoende werd een eindstand van 5-1 bereikt . Nog 1 en dan hebben we alles gewonnen in de poule en zeker van de volgende ronde. Lyra C4 was de laatste, op papier een lastige tegenstander en dat bleek ook wel de 1e helft weer een penalty tegen 0-1 ,en de mannen van lyra knokte voor elke meter we kwamen dan ook uit het niets op 1-1 ,en nog voor de rust op 1-2 Pffffff ,even praten in de rust de mannen op scherp zetten. Nou dat hielp Voordat ik in de dugout zat was er al 2x gescoord en de wedstrijd was gespeeld 1-4 voorsprong. Dit bleek ook het sein om te gaan free-wheelen op het veld iedereen wou een doelpunt maken eerst een penalty de keeper mocht hem nemen en schoot feilloos binnen daarna Sven die een keertje voor mocht spelen ipv van centraal achter. Ashraf de keeper die maar mee ging voetballen en het nog keer wou proberen maar niet lukte (was wel een leuk gezicht de keeper in de spits)het kon en mocht dan ook vandaag de eindstand was 1-9 doordat Lyra het wel geloofde. Groot feest de C3 heeft alle poule wedstrijden gewonnen 21 punten 37 doelpunten voor en 7 tegen . 1 ding is duidelijk we gaan hoger voetballen wat iedereen meer tegenstand gaat geven en wat ook beter is in de ontwikkeling van de mannen . Mannen jullie mogen trots zijn op wat jullie de eerste maanden hebben laten zien trek dit door en het kan van het jaar een nog mooier seizoen worden dan dat het al is.

IPS