UVS G2 uit
zaterdag 29 september 2018

Door Mark Hanemaaijer
Uit Wedstrijd verslag uvs G2 - Honselersdijk G2

We moesten om 9 uur verzamelen op de club wij moesten om 10:30 spelen. Toen we er allemaal waren gingen we met ze alle omkleden om de wedstrijd te spelen. Toen we waren op gekleed werd de opstelling bekent gemaakt door Remco en Desire onze voetbalcoach. De opstelling bestond uit Jeroen op doel verdedigers reza Simon en klaas middelveld mark en Remy en als spits Tristan en Stefan. We kregen een speler te leen van onze tegenstander uvs g2 om 8 tegen 8 te spelen zonder wissels en dat ging goed toen de wedstijd begon kwamen we goed in het spel na 20 minuten spelen kwamen we op voorspong 20 min doelpunt Tristan maar vlak voor de rust 30 min maakte de tegenstander de gelijkmaker. 10 min later na de rust 40 min doelpunt Stefan. Mark kreeg daarna een grote kans maar die kwam op de paal helaas daarna viel Stefan op de grond en de tegenstander kreeg een counter en maakte 2-2 reza was goed . vorm en kwam met koppen boven uit een langere speler van tegenstander vlak voor de einde van de wedstijd scoorde Tristan de 2-3 doelpunt 59 min doelpunt Tristan de 3 punten gingen mee naar Honselersdijk ik wil namens het hele team.
Remco en Desire onze leiders bedanken voor het coachen

Solware