Transvalia thuis

Door Jessica Behrens en Sabrina Roosen
Thuiswedstrijd 29-09-2018
SV Honselersdijk G3- transvallia g1

Wij moesten vandaag om 10 uur verzamelen om 11 uur moesten wij spelen. Wij ging omkleden daarna werdt de opstelling bekend gemaakt door Dieni en Olga. Keeper Marvin, verderging Alex. Marco h, dolf, middenveld Vincent, Jim , Jessica en spits was José. Wij hadden vandaag geen wissel en moesten allemaal een hele wedstrijd spelen. Wij gingen naar het veld om de warming-up te doen. Kort later kwam de scheidsrechter naar het veld en mocht transvallia de aftrap nemen. Wij gingen gelijk aanvallen. Vincent had de bal en schoot op Jim helaas ging die er niet in. Transvallia die ging in de aanval na 5 minuten viel de 0-1 achterstand helaas. Honselersdijk nam de aftrap en ging gelijk weer aanvallen. Jessica had de bal maar mocht helaas er niet in toen kwam Jim eraan en die maakte in de 15de minuut de 1-1. Wij zijde tegen elkaar zet druk zet vast en dat deden wij met zijn alle. Transvallia kreeg het moeilijk, transvallia had de corner en maakte Marco H net voor rust een eigen doelpunt 1-2 achter. Moesten allemaal hard lachen. De scheidsrechter floot de 1ste helft af en wij gingen naar de kleedkamer. Dieni en Olga waren erg tevreden hoe wij het deden tegen hun. Ze zeide ga zo door het gaat goed. Wij ging weer naar het veld om de 2de helft te spelen. Wij namen de aftrap van de 2de helft en gingen gelijk aanvallen Jessica gaf een voorzet op Vincent en ja hoor hij maakte in de 35ste minuut de 2-2. Transvallia mocht weer aftrappen wij gingen gelijk jagen. Transvallia kreeg een kans maar die mocht er niet in. Dolf die had de bal die gaf hem aan Jessica zei gaf hem door aan Jim en wij riepen uit halen in de 45ste minuut maakte Jim de 3-2. Lekker bezig zeide wij. Transvallia die ging gelijk jagen niet kort erna maakte transvallia de 3-3 keeper kon daar niks aan doen. Wij gingen heel de tijd aanvallen en José kreeg de bal en gaf hem door aan Vincent en die liep de keeper uit en maakt in de laatste paar minuten de winde doelpunt 4-3. Onze keeper deedt het super goed vandaag compliment van ons.

De 3 punten blijven op de club van Honselersdijk op naar volgende week

Wij als team willen Olga en Dieni onze leidsters bedanken en de scheidsrechter peter Bulsing

Gemaakt door Jessica Behrens en Sabrina Roosen

Sosef & v/d Knaap