WIK G1 thuis
zaterdag 8 september 2018

Door Jessica Behrens en Sabrina Roosen
Beker

Wij moesten vandaag om 12 uur verzamelen op de club, wij moesten om 1 uur spelen. Iedereen was gekomen die wij nodig hadden, wij gingen om half 1 omkleden. Zodra wij waren omgekleed kwam Dieni en Olga naar de kleedkamer toe om de opstelling bekend te maken. Keeper, Marvin, verderging Vincent, Mark, Noah, Middenveld Tristan, Jim, Jessica spits José de wissels waren Stefan en Simon. Daarna gingen wij naar het veld om de warming-up te doen. Zodra de scheidsrechter en de tegenstander er waren begon de wedstrijd en mochten wij als eerste de aftrap nemen. Wij als team gingen gelijk in de aanval. Wik had en probeerde te scoren maar Marvin hield heel mooi de bal tegen. Vlak er achteraan kreeg Vincent de bal en gaf de voorzet aan Tristan en maakte hij in de 5de minuut de 1-0. Wik nam de aftrap en ze gingen gelijk aanvallen onze verderging was zo sterk dat ze er niet door heen kwamen. Jim kreeg de bal aan gespeeld en die gaf hem door aan Jessica maar helaas mocht de bal er niet in. De scheidsrechter floot de 1ste helft af en gingen met 1-0 voor de rust in. DIeni en Olga gaf ons een compliment hoe wij het deden met half G3 en de rest van de G2. Wij zeiden wel dat wij er een beetje moeite mee hadden, maar gingen wel weer vrolijk verder. De scheidsrechter kwam ons halen om de 2de helft te spelen er was 1 verandering in het veld dat was Stefan ging op Tristan zijn plek en Tristan stond wissel. Wij gingen naar het veld toe om onze laatste 30 minuten te spelen. Wik mocht de aftrap nemen Jessica en José gingen gelijk jagen. Helaas mocht de bal er niet in. Na 35 minuten maakte Vincent de 2-0 met een voorzet van Jim en Jessica. Wij kwamen steeds losser in het veld. Jim kreeg de bal gespeeld van Jessica en hij maakte snelheid om een doelpunt en ja hoor na 45 minuten maakte Jim de 3-0. Wik nam de aftrap en ze gingen gelijk in de aanval en maakte niet gek later de 3-1. Jessica nam de aftrap en schoot hem naar Mark. Mark gaf hem aan Vincent. Jessica zei tegen Jim ga maar mee en Vincent gaf Jim na 50 minuten maakte Jim de 4-1 trots waren wij. Wik ging gelijk in de aanval maar Marvin hield weer mooi de bal tegen goeie redding. Jessica kreeg de bal gespeeld van Mark en ze ging gelijk oplopen helaas mocht die er niet in. Jim kreeg de bal gespeeld en schoot zo de bal tegen Noah zijn rug aan vlak voor tijd werd het 5-1 door Noah. De scheidrechter floot de wedstrijd af. De 3 punten bleven in Honselersdijk.
Wij allen van de G3 willen de G2 heel erg bedanken dat ze mee wilde spelen met ons.

Solware