Be Fair uit

Door Jessica Behrens en Sabrina Roosen
01-09-2018
Be Fair G2- S.V. Honselersdijk G3,
Onze eerste wedstrijd na de zomerstop iedereen heeft een goeie vakantie gehad. Dit jaar begonnen wij met 4 nieuwe spelers wennen voor iedereen natuurlijk.
Wij moesten vandaag om 08:15 vertrekken naar Be Fair G2 iedereen moest dus vroeg uit de veren. Wij kwam daaraan en zijn gelijk gaan omkleden, Dieni en Olga die kwamen naar de kleedkamer om de opstelling bekend te maken. Op het doel stond Marvin, verderging Alex, Jose en Marco H, middenveld, Vincent, Jim, José en in de spits Jessica. Wij gingen met zijn alle naar het veld en gingen de warming-up doen. De scheidsrechter kwam eraan en wij mochten de aftrap nemen. Wij gingen gelijk in de aanval. Ongeveer na 5 minuten kwam het eerste doelpunt van het seizoen van Alex 0-1. wij gingen daarna weer heel snel in de aanval maar helaas mocht de ballen van Jessica er niet in. Be fair had de bal en die begon gelijk druk te zetten onze keeper Marvin hield hem heel goed tegen super trots. De laatste 5 minuten voor rust maakte Vincent de 0-2 van een voorzet van Jim. De scheidsrechter floot de eerste helft af, wij gingen met zijn alle naar de kleedkamer. Dieni en Olga zijde dat wij zo door moesten gaan. Jessica zei eindelijk weer een team Dieni en Olga gaf ons gelijk. Even later gingen wij weer naar het veld om de 2de helft te spelen. Be fair mocht de aftrap nemen. Wij gingen gelijk jagen. Jim die ging de aanval gelijk in helaas mocht die er niet in. Vincent gaf Jessica een voorzet maar die kwam tegen de paal aan. Jim die kreeg de bal van Jessica en Jim maakte in de 45ste minuut de 0-3. Be fair die nam de aftrap weer, Jessica ging gelijk in de aanval Jessica gaf de bal aan Alex en hij gaf de bal aan José die schoot helaas tegen de doelpaal. Later kreeg Jim de bal en liep op Jim zag Vincent lopen en gaf hem door aan hem, Vincent zocht de ruimte op en maakte in de laatste 5 minuten de 0-4. Be Fair nam de laatste aanval voor tijd helaas ging die er niet in.
Wij gingen met 3 punten naar huis wij zij met zijn alle trots op het team en wij zijn blij met onze leidsters Dieni en Olga.

Gemaakt door: Jessica Behrens en Sabrina Roosen.

Van Dijk Brouwer Installatietechniek