MVV27 uit
zaterdag 17 februari 2018

Door Jessica en Sabrina
SV Honselersdijk G3 VS MVV27 G1G
Vandaag moesten wij tegen MVV27 G1G thuiswedstrijd. Wij moesten om 11:30 verzamelen op de club. Om 12 uur gingen wij ons omkleden na dat wij omgekleed hadden werd de opstelling bekent gemaakt. René keeper, verderging Fred Marco P en Dolf, middenveld, Jose, Jim en Duncan, spits Sabrina. Wissel stond Edlynn, Jessica en Marco H. wij gingen naar het veld om een warming-up te doen. De scheidsrechter kwam eraan en moesten wij gelijk beginnen met de wedstrijd wij mochten de aftrap nemen. Wij hadden gelijk een goeie aanval. Na een klein kwartier werd het 0-1 voor MVV27. Jessica had vlak daarna een mooie aanval op het doel helaas ging die tegen de paal. Duncan en Jim hadden samen een mooie aanval. De scheidsrechter floot de eerste helft af en gingen met 0-1 de rust in. In de kleedkamer werd gezegd dat wij het goed deden en zo door moesten gaan met spelen.
Wij gingen met zijn alle naar het veld toe om de 2de helft te spelen. MVV27 begon met de aftrap, zei hadden gelijk een goede aanval geen 3 minuten later werd de 0-2 gemaakt. René was super goed aan het keepen. Niet zo gek later maakte de tegenstander de 0-3. Wij waren de laatste 15 minuten goed in de aanval onze Edlynn liet ons eens voetballen. De laatste 10 minuten werd er gescoord door Duncan 1-3 een super doelpunt. Niet zo gek later waren Jim en Duncan heel de tijd aan het tikken met de bal, Duncan maakte een 2de doelpunt 2-3. De wedstrijd was bijna afgelopen Dolf gaf de bal aan Jessica en Duncan aan Marco H. Marco H maakte de 3-3 gelukkig. Wij als team hebben super goed gespeeld wij willen iedereen bedanken die mee deden met ons en die er waren.
Gelijk spel geworden 3-3 super.

Gemaakt door: Jessica en Sabrina

Condubouw