Rijnvogels FC G1 uit
zaterdag 9 december 2017

SV Honselersdijk G1 ongeslagen kampioen!! We kunnen het kort houden in deze laatste wedstrijd in de najaarsreeks voor SV Honselersdijk G1. In Katwijk tegen Rijnvogels G1 werd met een 2-2 gelijkspel afgesloten onder slechte weersomstandigheden. Regen, hagel en het positieve was dat er veel supporters mee gereisd waren. Een 1-0 achterstand en Rick trof tweemaal de paal. De doelman van de Katwijkers hield ook verdere doelpogingen tegen. Na de limonade werd het ook nog 2-0 voor de thuisclub. Toen kwam de ware aard boven om toch ongeslagen kampioen te worden. Doelman Ed, die Fred na de rust verving speelde Nick aan die op zijn beurt Jorik aanspeelde. Zijn voorzet werd door Rick ingekopt waarmee de achterstand gehalveerd werd. Tenslotte zorgde John er voor dat het duel in 2-2 eindigde en de ongeslagen status behouden werd. Als man van de wedstrijd werden Fred, Matthijs, Mark, Ed, John, Peter, Jorik, Thonney, Rick en Nick gekozen, het hele team dus. Klasse mannen. In de kantine van SV Honselersdijk werd de de behaalde titel met een patatje en een drankje gevierd.

Solware