Neptunus- Schiebroek G1 thuis
zaterdag 14 oktober 2017

Door Jessica en Sabrina
Vandaag moesten wij om half 12 verzamelen op de club van Honsel. Wij gingen om 12 uur met zijn alle omkleden. Dieni en Britt kwamen in de kleedkamer om de opstelling bekend te maken. René op het doel, Marco p, Jose, Deniz in de verderging, Dolf, Duncan, Marco H in het middenveld, Marco N in de spits, Jessica en Jennifer als wissel. Wij gingen met zijn alle naar het veld om een warming-up te gaan doen. Om half 1 kwam de scheidsrechter aan wij als team mochten aftrappen. Marco N ging gelijk in de aanval in 1,5 minuut stonden wij 1-0 voor. Wij hadden hele in de 5 minuut maakte Marco P een hele mooie actie helaas ging niet erin. Marco H ging er na een kwartier uit en kwam Jessica op zijn plaats Jessica ging gelijk in de aanval maar helaas kwam de recht op de keeper af. Net voor rust maakte de tegen stander de 1-1 De scheidsrechter floot de eerste helft af tijd voor rust. In de kleedkamer was Dieni en Britt heel tevreden over ons. Dieni zei elke keer wij zijn sterker dan hun jullie kunnen het, Dieni zei ook dat wij het super goed deden en zo door moesten gaan. Nadat wij alles hebben besproken gingen wij weer het veld op. De tegenstander mocht de aftrap nemen. Wij gingen gelijk weer aanvallen. In de 34ste minuut maakte Duncan de 2-1 uit een corner een hele mooi kopbal. Deniz dacht zal ik maar ook laten zien dat ik kan scoren in de 38ste minuut Deniz maakte de 3-1 van af de 16 meter. René was super goed aan te keepen, Dolf maakte in de 40ste minuut de 4-1 super mooi goed gedaan. Geen 5 minuut later maakte Marco N weer een hele mooie doelpunt 5-1 wij dachten zo dit was het wel, maar nee hoor de tegenstander maakte vlak daar achter aan ook nog even een doelpunt 5-2. René onze keeper die heeft super goed gekeept. De scheidsrechter floot de wedstrijd af en beleven de 3 punten in Honselersdijk.
Wij als team willen Dieni en Britt super erg bedanken voor de hulp, uiteraard ook de verzorgers Kees en Eric V.

Van der Meer verzekeringen