NOC Kralingen G1 uit
zaterdag 7 oktober 2017

Door Jessica Behrens
Vandaag moest wij om kwart over 8 verzamelen op de het sportpark om half 9 gingen wij met ze halen vertrekken naar Rotterdam. Wij kwamen daaraan en gingen om half 10 omkleden. Zodra wij hadden omgekleed ging Dieni en Britt de opstelling zeggen tegen ons. René op doel, Marco P, Jose, Deniz verderging, Marco H, Duncan, Jessica middenveld, Marco N spits en Jennifer stond even wissel. Wij ging daarna naar het veld om de warming- up te doen. Zodra de scheidsrechter eraan kwam ging de wedstrijd beginnen wij mochten als eerst de aftrap nemen.

Marco N kwam aan de bal en ging gelijk jagen hij had de eerste aanval die maakte helaas ging die er niet in. Niet even later probeerde Duncan ook in de aanval helaas zat die ook niet, onze keeper had een hele mooie redding tegen gehouden. Deniz was heel goed aan het verderging samen met Jose. In de 13de minuut maakte Duncan een mooie doelpunt van een voorzet van Jessica. Wij met het team waren goed in de verderging. Jessica ging er uit voor Jennifer. Geen 2 minuten later wou Jose er in en moest Jessica weer in het veld. Net voor rust maakte de tegenstander de 1-1.

De scheidstrechter floot af zodat wij met rust konden gaan. In de kleedkamer werd er door Dieni gezegd dat wij zo door moet gaan. Zij zegt altijd wij zijn niet onder dan de tegenstander. De 2de helft ging beginnen. De tegenstander nam de aftrap. Wij gingen gelijk jagen in de 33ste minuut had René een mooie redding. Jose ging er uit Jennifer kwam er in, Marco N moest laatste man spelen en Jennifer in de spits. In de 44ste minuut maakte Duncan een mooi doelpunt 1-2. Geen 3 minuten later moest Marco P eruit % minuut Jessica ging naar de rechterkant en Marco H naar links. Jessica heeft die tijd goed op gevuld in de verderging. René heeft heel goed gekeept in die tijd. De scheidsrechter floot de wedstrijd af. Wij gingen met 3 punten terug naar huis. Dit was een top wedstrijd bedankt.

Wij willen Dieni en Britt bedanken voor deze dag natuurlijk ook onze verzorgers.

Prins Group