Jaarafsluiting B3
dinsdag 23 mei 2017

Afgelopen zaterdag 20 mei is er voor de kersverse kampioen “S.V. Honselersdijk JO17-3” een uitje georganiseerd.
Dit om het fantastisch verlopen voetbaljaar 2016-2017 op een mooie manier af te sluiten. Mede door de financiële inbreng van de “Club van Honsel” en een groot aantal sponsoren onder de ouders was het mogelijk om een prima verzorgd uitje te organiseren.

De mannen en vrouw hebben samen met de leiders/trainers eerst heerlijk gegeten bij Family Treffers in de Dijkstraat.
Om het eten goed te laten zakken zijn ze naar De Uithof in Den Haag gegaan om de avond sportief af te sluiten.
Er is erg veel lol beleefd tijdens het Bumper Voetbal, waarbij de voetbal kwaliteiten minder van belang zijn dan lef, lichaamskracht en een goede conditie (wat was het warm in die bal).

Daarna was het tijd om de helmen op te zetten om te kijken of er soms een Max Verstappen tussen de groep zit, volgens de begeleiders van De Uithof was dit niet het geval en zouden ze beter deel kunnen nemen aan de caravan race op Zandvoort 😊

Nadat de helmen weer waren opgeruimd, mochten ze een valharnas aantrekken om aan een stalen veer te bungelen tijdens het Bungee Soccer. Hier kwam het voetbaltalent beter van pas maar ook teamspel zorgde voor veel doelpunten.

Als laatste was het tijd om een potje te lasergamen, in een donkere ruimte gevuld met rook, geluid en lichteffecten wordt er een heel ander talent aangesproken “hoe neem ik mijn teamgenoten te grazen, zonder zelf geraakt te worden”.

Al met al een sportief programma waar iedereen zich in uit heeft kunnen leven.

De leiders, Ron – Richard – Erwin, willen het hele team en alle ouders hartelijk bedanken voor het gezellige jaar.
Een aantal spelers zullen dit team verlaten (verhuizing of door naar de JO-19) maar deze leiders hopen volgend seizoen de groep weer te mogen begeleiden op hun jacht naar het kampioenschap.

Een fijne zomervakantie en tot snel.
Leiders S.V.Honselersdijk JO17-3

Advertentie

Zoomin'