S.V. Honselersdijk blijft goed doorgaan
zaterdag 4 februari 2017

S.V. Honselersdijk feestte na afloop op de nieuwe Wesley Bronkhorst single “Goed zo met me doorgaan”. En dat was eigenlijk ook wel het motto van de wedstrijd. Ook Lugdunum werd aan de zegekar gehangen en niets lijkt Honselersdijk meer te kunnen stoppen dit seizoen. Met de juiste instelling komt de kwaliteit vanzelf boven, en ook al gaat het wat lastiger, na 50 min. zaalvoetbal eindigt Honselersdijk aan de goede kant van de score.
S.V. Honselersdijk kwam, in de nieuwe zaalvoetbalshirts, al binnen de minuut op voorsprong door een treffer van Nick Brouwer. Een herhaling van de 0-6 uitzege leek aanstaande, maar de Leidse ploeg was taai. De thuisploeg wist het net het restant van de 1e helft niet meer te vinden. Mede door goed keeperswerk van de Lugdunum sluitpost. Ook Rowdy Jansen toonde weer zijn grote klasse in het Dijkse doel. Hij verkeek zich echter alleen op een lange bal achteruit van Kevin Compier. De 1-1 ruststand bleef ook in de 2e helft nog 10 min. op het scorebord alvorens de Westlandse doelpuntenmachine op toeren kwam. Achtereenvolgens Melvin Vissers, Kaz van Oostrom-Soede, Jordy Brouwer en Jeffrey Pronk zorgden ervoor dat S.V. Honselersdijk een 5-1 voorsprong nam. Mohamed Maatougi zorgde namens Lugdunum voor de 5-2 eindstand en zo blijft de voorsprong van de oranjehemden minimaal 8 verliespunten minder dan de naaste belagers ASW en Watergras 2. Daar net onder is VCS terug te vinden. En dat is de volgende tegenstander voor de Honselse ploeg. A.s. vrijdag 10 februari wordt er om 20:30 uur in de Sosefhal afgetrapt tegen deze Haagse ploeg.

Ook winst Dames S.V. Honselersdijk
In de dames 1e klasse wonnen de dames van S.V. Honselersdijk met 3-0 van Berkel. De Honselse winst was al na 1 helft veilig gesteld. Door een raszuivere hattrick van Inge Versteeg stond de 3-0 eindstand dus halverwege al op het scorebord. De dames blijven zo 5e in hun 1e klasse.