Jens de Bruijn 2e winnaar Fifa toernooi S.V. Honselersdijk
maandag 28 november 2016

Met bijna 50 deelnemers en Juventus als één van de favoriete elftallen werd de 2e editie van het S.V. Honselersdijk FIFA Toernooi wederom een groot succes. Tot winnaar kroonde zich Jens de Bruijn. In de finale versloeg hij op vrij 'Duitse' wijze Scott van der Ende. Beide heren speelden met Juventus en Jens kreeg al snel een flinke domper te verwerken. Sterspeler en slager van het eerste uur Chiellini, ging er namelijk iets te hard in en de scheidsrechter was onverbiddelijk, rode kaart! Toen het na 88 minuten 2-3 voor Scott stond leek de wedstrijd gespeeld, echter bleek Jens zich niet zomaar gewonnen te willen geven en met een fabelachtig doelpunt maakte hij gelijk in de laatste minuut.

In de verlenging die hier op volgde bleef het lang gelijk. Tot de 120!!!!ste minuut toen Jens een buitenkansje wist te verzilveren en de winst op het laatste moment nog wist binnen te slepen, het was notabene een penalty die Scott hier de das om deed.

Regerend kampioen van de eerste editie, Frenk Kester, gaf hier mee het stokje over aan Jens. Frenk werd al op een vroeg tijdstip uitgeschakeld en weet dit aan een 'poule des doods'. Op de foto staat ook Milan Vijftigschild, hij wist met een 4-2 overwinning het brons veilig te stellen.