Zaterdag "Super Zaterdag"
woensdag 26 oktober 2016

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor een puik partijtje. De oh zo bekende SuperSaturday te Honselersdijk komt er weer aan. Het thema is Oer Hollandsche gezelligheid. Wij gaan er dan ook uiteraard vanuit dat het (met uw aanwezigheid) een heerlijk Hollands feest wordt. Dus zet uw hoedje van papier op, wees natgierig, bezat uzelf en schaam u niet voor uw zangkunsten. Doe lekker met het volk mee maar wees geen klaploper. Wel is het toegestaan om lekker te raaskallen tegen iedereen wanneer u uw strot heeft bevochtigd.

De nozems van het 10e van SVHonselersdijk zullen dit spektakelstuk organiseren. Pascal Zwinkels zal ons zaterdag muzikaal begeleiden. Er zullen veel Hollandse hits uit de hoge hoed getoverd worden. Ook is er ruimte voor wat muziek waar de jeugd tegenwoordig van houdt.

Het eerste van Honselersdijk speelt 29 oktober aanstaande tegen het dorp waar Johan Voskamp werd geboren: Lyra uit De Lier (in de volksmond ook wel Del Jee genoemd). Bij een bestelling van een X aantal kannen bier hebben wij ook nog een verrassing voor u (zo lang de voorraad strekt). We bedotten u niet dus kom vooral naar de kantine van SVHonselersdijk om te zien wat dit is!

Wees geen knurft en kom gezellig langs op Sportpark de Strijphorst.

Informatie:
Wanneer: zaterdag 29 oktober 2016
Organisatie: SVHonselersdijk 10
Begintijd Hollandsche Herrie van DJ Pascal Zwinkels: 17:30
Prakkie: Hamburger Dirk (vanaf 19:00 uur)
Thema: Oer Hollandsch
Eerste speelt tegen Lyra

Advertentie

jem-id