Update Sportpark
maandag 25 juli 2016

Sportvelden
De afgelopen vijf weken is er veel gedaan op Sportpark de Strijphorst, drie nieuwe kunstgrasvelden zijn gerealiseerd met dank aan Gemeente Westland die als opdrachtgever een mooie stukje vakwerk hebben geleverd. Vandaag en morgen worden de laatste werkzaamheden gedaan op veld 3 en vanaf a.s. woensdag kan er weer door onze eigen leden op gevoetbald worden.

Wel het zeer dringende verzoek aan alle gebruikers van de velden (inclusief het hoofdveld):

- De velden zijn geen hangplek. Hier wordt ook op gecontroleerd.
- We willen de ouders graag vragen om in de gaten te houden dat de velden netjes achtergelaten worden en ook afval door de kinderen zelf opgeruimd wordt.
- Gebruik de doelen(netten) niet als klimrek en bij gebruik van de losse doelen zet ze terug in de daarvoor bestemde plaatsen, zorg er voordat we niet genoodzaakt zijn om alle losse doelen aan de ketting te zetten.


Sosefhal.
Na de nieuwe ledverlichting in februari hebben we nu de rest van de hal een opknapbeurt gegeven. Afgelopen week zijn de vier bergruimtes voorzien van een afsluitbare rolgordijn en dit is mede mogelijk gemaakt door de vier bedrijven die op de rolgordijnen staan vermeld. Naast het fraaie gezicht is het ook voor de veiligheid van de jongste jeugd een voordeel, nu kunnen ze niet meer in de ruimtes komen zonder begeleiding.


Verwarmingsketels vervangen.
De verwarmingsketels zijn sinds begin van deze maand vervangen door drie gloednieuwe energiezuinige ketels met als doel om de temperatuur van de douches te optimaliseren.

Op de foto's zijn alle vernieuwingen in beeld gebracht.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen