Succesvolle afsluiting van een succesvol seizoen
donderdag 23 juni 2016

Zaterdag 18 juni 2016 stond voor de Selectie in het teken van het afsluiten van een succesvol seizoen 2015-2016, waarin eindelijk promotie naar de 2de klassen werd afgedwongen.

Traditioneel getrouw vond de door de Spelersraad georganiseerde seizoensafsluiting, plaats bij Ferry en Karin van Steekelenburg. Nadat iedere genodigde aanwezig was, begon de Spelersraad met het bedanken van de mensen die afgelopen seizoen in verschillende vormen betrokken zijn en zich ingezet hebben voor de Selectie.
Daarna waren de mensen waarvan afscheid genomen moest worden aan de beurt. Met het afscheid van verschillende personen, blijven de functies vlagger van zowel het 1ste als het 2de elftal en leider van het 2de elftal open staan. Hiervoor wordt nog druk gezocht naar een oplossing! Mocht u graag de selectie hierbij helpen, stuur een berichtje naar vrijwilligers@svhonselersdijk.nl.

Na de bijdrage van de Spelersraad, nam onze hoofdtrainer Piet Boon het woord om de bokalen “Meest waardevolle Speler” en “Het Talent van het jaar”, uit te reiken. Speler van het jaar werd Tom van Veen. Doordat hij afgelopen seizoen meerdere keren “on fire” stond, heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het succes. Talent van het jaar werd Ricardo van der Zijden. Door hard te werken heeft Ricardo zich ontwikkeld tot een vaste waarde in ons 1ste elftal. Beide proficiat met de terechte benoeming!

Na het officiële gedeelte werd het buffet geopend, draaide “De Maatjes” hun beste plaatjes en werd er gefeest tot in de late uurtjes!

Namens de Selectie willen wij iedereen bedanken die ons afgelopen seizoen gesteund heeft. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de supporters, wij hopen volgend seizoen weer op jullie te kunnen rekenen!

Met sportieve groet,
De Spelersraad

Rico Kok, Robbin Wesstein, Marcel Duijvenstijn, Tom van Veen, Marcel Bruggeling, Nigel Hendriks, Izan Barendse

Advertentie

jem-id