De C3 gaat wederom internationaal
maandag 18 april 2016

Belofte maakt schuld, als de mannen de bekerpoule zouden winnen zouden wij wederom ons inschrijven op het Easter Open toernooi in Limburg. Na een training werd het startsein gegeven om ons in te schrijven en sponsoren te zoeken. Omdat wij verleden jaar ook dit weekend hadden geregeld, was het plan na 4 toezeggingen rond, met een kleine upgrade ipv verleden jaar.Nu geen stacaravans maar 3 huisjes op het Heijderbos Center Parcs in Heijen. Dit is te danken aan v/d Mark Kethels uit de Lier. Door Erwin zijn toezegging was deze upgrade mogelijk waarvoor ook hartelijk dank.

Natuurlijk moesten er een hoop spullen mee en dat gaat niet in een paar auto's. Er moest een bedrijfsbus bij om alle boodschappen, tassen, ijskasten en bakplaten mee te nemen. Gelukkig konden wij rekenen op een toezegging van Erik Sosef van Sosef v/d Knaap voor een bedrijfsbus. Ook Erik natuurlijk hartelijk dank voor deze gulle gift.

Voetballen met een lege maag gaat natuurlijk niet maar we vonden in Corjan Treffers van Cafataria Family De Proeftuin en in Ed Kooij 2 sponsoren die wel wat meegaven. Van Corjan kregen we 2 avonden eten mee voor op de bakplaten. En Van Ed kregen we voor het hele toernooi en daarbuiten fuit mee. Het was heerlijk en er werd goed van gegeten ook jullie natuurlijk hartelijk dank.

25 Maart was het dan zover. We verzamelde bij Richard want die had met zijn vrouw Bianca alle boodschappen gehaald die nodig waren dit weekend. Rond 13:00 vertrokken we naar het park. Tussendoor werd nog even een plas en rook pauze gehouden en rond 15:00 kwamen we bij het Heijderbos aan. Opgefokte kinderen wilden al gelijk gaan zwemmen maar helaas mannen eerst alles uitladen en verdelen over de drie huisjes. Na dat alles geregeld was konden de begegleiders Richard, Jeroen, Erwin en Ron eindelijk genieten van een weldiende groene rakker en de mannen konden eindelijk gaan zwemmen. Na het eten van de frikandellen en hamburgers werd ondanks dat we uit konden slapen rond 1 uur 's nachts de lichten uitgedaan. Lekker hoor 10:00 je bed pas uit om te ontbijten in elk huisje werd de koekepan op het vuur gezet en de mannen werden getrakteerd op gebakken eieren met spek. Na de afwas en wat rondhangen reden we dan rond 12:00 naar de wedstrijdlocatie. Sportpark Odiliapeel. Gelukkig voor Erik Sosef jr kwamen er genoeg ouders die dag want hij was zijn voetbalschoenen vergeten.

En zo begonnen we dus met genoeg spelers aan de eerste wedstrijd van het toernooi. En wat voor tegenstander: Brondby IF. Wat zou dit worden tegen de amateurs uit Honselersdijk. Nou boven onze verwachting speelden we met de tegenstander letterlijk en figuurlijk. Maar verder dan 2-1 winst kwamen we niet. Niet te hard juichen mannen, we moeten er nog 2. De tweede wedstrijd was tegen Sg Unterrath Duitsland. We hadden hier meer uit moeten halen dan nu het geval was, want kansen genoeg gehad, maar toch 4-1 verlies. De laatste wedstrijd was tegen het Engelse Stakehouse FC. De lamlendigheid sloeg toe. Voetballen ging niet meer vanzelf en de mannen leken wel al met het hoofd in het Aqua dome te zitten. 7-1 verlies. Doordat Brondby IF niks wisten te winnen werden we 3e in de poule en waren we veroordeeld om vroeg ons bed uit te komen paaszondag. Ik wil wel alle ouders bedanken voor hun support deze dag. En in het bijzonder Patricia, Nancy en Monique voor het meenemen van de voetbalschoenen. Op het park aangekomen gingen de mannen zwemmen en rond een uur of acht werd in de Plaza de cafetaria overvallen om samen te gaan bunkeren. Ook deze avond werd op tijd afgesloten ondanks dat er altijd uitzonderingen zijn.

's Ochtends geen gebakken eieren maar snel eten want ja we moesten op tijd op het Sportpark Wanroij wezen. Deze dag geen ouders, maar wel inzet. Tijdens de eerste wedstrijd tegen het engelse St Edmunton Campain was nog niet iedereen wakker. En stonden we vrij snel met 2-0 achter. In de 2e helft ging het een stuk beter maar we waren niet instaat om iets te veranderen een 3-0 verlies was terecht. De tweede wedstrijd was tegen het Deense FC Lejre . De mannen waren wakker en deze wedstrijd werd met goed voetbal gewonnen 4-1 winst. In de tussentijd had het toernooi toch wel wat tol geeist van de spelers. Steve was dag 1 al klaar en Jim kon de laatste wedstrijd ook niet meer spelen , Lucas Hollmann zijn achillespees en Rivano zijn schoenen waren overleden. Maar toch werd er gestart met de laatste wedstrijd en met hangen en wurgen 11 man. Wederom een Deens team ditmaal Vinding Sports Forening. En wat een wedstrijd werd dit, als wij verloren waren hun de nr 1 van deze poule. De wedstrijden waren 2 x 17 min en in de eerste 17 min hadden geen schijn van kans terecht 0-3. De 2e helft was van een ander niveau de mannen strijden voor de laatste keer en hoe in 17 min tijd werd een 0-3 achterstand omgedraaid in een 5-3 winst voor onze mannen. En een plaats 2 op doelgemiddelde in de poule. Zo terug om te gaan zwemmen en klaar te gaan maken voor het main event van de dag.

Paintballen. Gelukkig konden er 20 man tegelijk met dit meedoen al hadden ze voor de 2 man uit Duitsland beter een andere optie kunnen kiezen. Iedereen kreeg een shotgun met 100 Kogels en daarna was de beer los de Begegleiders tegen de mannen. Winst voor de Begegleiders in deel 1, deel 2 was overduidelijk voor de jongens en deel 3 was iedereen tegen elkaar maak niet uit wie je raakte als je ze maar raakte. Ook dit werd een soort van begegleiders tegen de mannen , na een tijdje waren er nog maar 5 over Max Boers, Jim Penning, Erik Sosef, Richard en Ron. We hadden het moeilijk tegen de mannen maar konden ons geen nederlaag veroorloven. Dus slim omgaan met de kogels en ruimte en uiteindelijk wonnen we dan ook.

Wij willen de Club van Honsel hartelijk bedanken voor hun Financiele bijdrage voor dit event tijdens dit nu al Fantastische Voetbalweekend. 's Avonds hadden we natuurlijk de bakplaat weer aangezet we hadden nog een avond eten liggen met sauzen, stokbrood en worsten kippenpoten gehaktballen enz enz . Na het eten werd het een vrije avond en kijk maar hoelaat je naar bed gaat. Nou het werd laat en rond een uur of 3 werd de bakplaat nog maar eens aangezet om het vele eten van Corjan toch op te krijgen. Paasmaandag werd lang uitgeslapen maar sommige hadden toch andere plannen . Namelijk pannekoeken bakken (hadden ze zelf gekocht en beslag gemaakt). Na het ontbijt opruimen tassen pakken en toch nog een paar uur zwemmen. Rond 15:00 werd het tijd om op huis aan te gaan. Na weer een tussenstop kwamen we rond 17:00 weer aan bij het begin punt in Honselersdijk na afscheid en bedankjes te hebben gehad van de ouders het laatste deel uitladen en fruit en drinken verdelen. Was aan het nu al meest memorabele toernooi een einde gekomen.

Ik wil nogmaals Erwin vd Mark ,Erik Sosef, Corjan Treffers,Ed Kooij en de Club van Honsel namens de volledige C3 Hartelijk bedanken voor de sponsoringen voor dit kamp en natuurlijk de begeleiders. En voordat ik het vergeet: Mark Zwinkels bedankt voor het mee keepen dit toernooi en Bianca bedankt je dit toernooi je zoon mee liet gaan ook al zat je dan helemaal alleen thuis . En natuurlijk Dave Rombout voor het mee doen en natuurlijk Esther en Sjon voor het mee laten doen van Dave, zonder jullie hadden we nooit zo'n voetbalfeest gehad.

Advertentie

Prins Group