We vegen de vloer aan!
dinsdag 31 maart 2015

Afgelopen zaterdag speelde F2 thuis tegen Escamp Hsv F2. Escamp en onze F2 hebben evenveel punten, dus het onderling duel bepaald de betere ploeg. We gingen voortvarend van start, en werd veel aangevallen, en vooral veel overgespeeld over de gehele breedte van het veld. Escamp bleek geen diepe spits te hebben en Coach Brent paste als snel de speelwijze aan met een middenvelders i.p.v. een verdedigers. Praktijk was dat ons gehele middenveld ook in de aanval ging.

Rens opende met 1-0 door met buitenkant voet de keeper op het verkeerde been te zetten. Hierna Senna, Rens nog keer, Lucas 2 keer. Stefan 2 keer in 1 minuut!!! En zo werd het uiteindelijk 7-0. Onze keepers Quinten en C-jay hadden weinig te doen, en Jesse, Daan en Sjef zorgden, dat de verdediging op slot zat. Er werden veel ballen afgepakt van de tegenstander.

Het publiek vond het een leuke pot, je ziet dat de jongens het afgelopen seizoen erg gegroeid zijn, in het samenspelen. Trainer jullie verrichten goed werk.

Het hoogtepunt kwam NA de gewonnen wedstrijd. In plaats van penalties hadden de jongens zich opgemaakt voor "Lat" schieten. Dit lukte 2 keer, als laatste schoot keeper C-jay, via de keeper op de lat. En 3x lat is ....... chips!!!

Alles is te zien op de video, de pagina van F2

Dus nadat we de vloer hadden aangeveegd met Escamp was de vloer van kleedkamer 7 aan de beurt (foto 1)

* * *

Ook de jongens van de C1 vegen de vloer aan. Klasse mannen, dat ziet er goed uit!

* * *

De heren van S8 laten de kleedkamer netjes achter, de spullen worden opgeruimd. Klasse mannen, goed voorbeeld doet goed volgen!

Advertentie

jem-id