Zaterdag trekking van de Superloterij
dinsdag 16 december 2014

Zaterdag 20 december na het kerstrad vindt er de trekking van de superloterij plaats waarbij hele mooie prijzen te winnen zijn (onder andere voetbalarrangement Barcelona – Valencia. De Jubileumcommissie verkoopt de loten (beperkte oplage) en misschien willen jullie ook wel kans maken op een mooie prijs. Kosten zijn € 10,- per lot. Je hoeft niet perse bij de trekking aanwezig te zijn, omdat de winnende nummers in het clubblad en op de website gepubliceerd worden. Reserveren/bezorgen/ophalen, alles is mogelijk. Maar op=op.

De Jubileumcommissie bestaat uit: Paul van der Valk, Ab van Dijk, Remy Brand, Paul Groenewegen, Rick Post en Hugo van Velden. Of neem contact op via jubileum@svhonselersdijk.nl.

Zie hieronder de geweldige prijzen die verloot zullen worden. De opbrengst van de SuperLoterij wordt besteed aan een blijvende herinnering van het 50-jarige jubileum in de kantine.

Koop dus vanaf woensdag uw loten voor de SuperLoterij. De trekking zal dus plaatsvinden tijdens het Kerstrad op 20 december.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen