Versla het Kyocera Stadion van ADO Den Haag!
dinsdag 9 september 2014

Doe mee aan de War Child Stadion Challenge: Hét evenement voor alle durfals en sportievelingen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.

Maak je droom waar!
Scoor op zondag 12 oktober je mooiste doelpunt in het stadion van ADO Den Haag, en help oorlogskinderen! De War Child Stadion Challenge daagt je uit om je eigen sponsors te verzamelen, de hindernisbaan te overwinnen en op het hoofdveld jouw doelpunt te scoren. Tegen een echte keeper van ADO Den Haag, met fotografen bij het doel die jouw pingel fotograferen!

Laat je talent schitteren
In en rond het Kyocera Stadion zijn die dag verschillende activiteiten. Een wedstrijdje hooghouden, panna knock-out, paaltjesvoetbal, het caravan schietspel: genoeg kans om je talent te laten schitteren!

Voetbalfun voor de hele familie
Ook zijn er verrassende optredens van onder meer The Voice Kids winnares Laura van Kaam, een springkussen, hapjes en drankjes, een schminkhoek, het parachutespel en verschillende creatieve workshops zoals we die ook doen met de kinderen in onze programma’s.

Geld ophalen voor oorlogskinderen!
Inschrijven kost € 5. Je krijgt vervolgens je eigen sponsorboekje. Hiermee kun jij net als een echte profvoetballer sponsors zoeken. Niet voor jezelf, maar voor oorlogskinderen. Zo help jij, samen met War Child, oorlogskinderen. En dat is hard nodig, want oorlog zorgt ervoor dat veel kinderen bang zijn. In de programma’s van War Child kunnen zij weer vrolijk worden. Zorg dat je sponsorboekje vol is, dan is het sponsorboekje ook jouw startbewijs voor de War Child Stadion Challenge.

Doe mee!
Scoor je mooiste doelpunt in het stadion van ADO Den Haag, en help oorlogskinderen! Voor aanmelden zie: War Child Stadion Challenge.

War Child organiseert dit evement in samenwerking met ADO Den Haag.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap