Eenvoudige overwinning S.V. Honselersdijk
zaterdag 17 november 2012

S.V. Honselersdijk speelde een prima wedstrijd tegen Maasdijk. Geconcentreerd en met overtuiging spelend had het eerste elftal geen kind aan Maasdijk. De eerste bal voor keeper Martijd v.d. Hoek was een terugspeelbal in de 20e minuut. Daarvoor had Mike Mast na een mooie voorzet van Leon de Brabander S.V. Honselersdijk in de 9e minuut op 1-0 gezet. Het was een doelpunt van zeldzame schoonheid; aannemen, controleren, op de wreef, tussen de palen en het net zien bollen. De vier hieronder gepubliceerde foto's meer dan waard. Het tweede doelpunt was van een gelijke schoonheid na een soloactie van Azzedine El Khalifi. In de 21e minuut verschalkte hij met de buitenkant (!?) voet de keeper van Maasdijk. De (slechts) twee foto's gepubliceerde spreken voor zich. S.V. Honselersdijk kreeg voor de rust diverse kansen na goed aanvalsspel, gesteund door een solide middenveld en verdediging. Na de rust zagen we wederom kansen, een afgekeurd doelpunt van S.V. Honselersdijk, een veldmassage van onze verzorgster voor Rico Kok en wat speldenprikken van Maasdijk. Het was tekenend dat keeper Martijn v.d. Hoek in de blessuretijd voor het eerst gestrekt naar de grond moest. Van een echte derby was dan ook geen sprake. Valt er nog wat op te merken? Wellicht wat meer doelpunten. Goed gespeeld mannen.

Martijn van de Hoek, Rico Kok (-80 Roel van Meurs), Marcel Bruggeling, Ralph Heskes, Roy van den Berg, Said Ouladsaid, Leon de Brabander (A), Loek Grootscholten, Mike Mast (-84 Youri v.d. Borg), Azzedine El Khalifi, Joost Zandvliet (-70 Roy van Steekelenburg)