Gelijkspel in Loosduinen
zaterdag 25 september 2010

Op het natte veld in Loosduinen werd er om 14:30 uur afgetrapt. Na over en weer mogelijkheden, opende Mike Mast de score in de 16e minuut. Het was een heel kort feestje, want drie minuten later door knullig optreden van de Honselersdijkse defensie, stond het al weer 1-1. Loosduinen drong aan en in de 39ste minuut scoorden zij de 2-1. Vlak voor rust had Morad een niet te missen kans, maar helaas hij ging er niet in.

Na de rust begon Honselersdijk veel sterker dan Loosduinen en dat resulteerde, door een mooie assist in de 54ste minuut van Azzedine op Morad, in 2-2 (zijn vierde in vier wedstrijden). Het eerste voelde dat er wat te halen was bij de Peenbuikers en ging op zoek naar de 2-3. In een tegenaanval van Loosduinen versierde een speler van de thuisploeg via een duidelijke schwalbe een strafschop. Nu kon ook Loosduinen niet lang genieten van hun voorsprong. In de 85ste minuut ging Azzedine vanaf de rechterkant het strafschopgebied in en werd onderuit geschopt. Strafschop voor Honselersdijk die benut werd door Frank Vellekoop.

Daarop volgden er nog 10 hele spannende minuten en beide teams maakten nog kans op de 3 punten. Maar er werd niet meer gescoord.
3 keer scoren en niet winnen. Dat is jammer.

Volgende week thuis tegen PGS Vogel. Hopelijk dan weer de volle winst.

Martijn van der Hoek; Michel van Giesen (geel), Tom Lobert (geel), Marcel Dijvesteijn (-55, Robbie Brabander), Leon Strik; Leon de Brabander (geel), Loek Grootscholten (geel), Frank Vellekoop; Azzedine El Khalifi, Morad Naimi, Mike Mast.