S.V. Honselersdijk opent met gelijkspel
zaterdag 4 september 2010

Het eerste elftal opende het nieuwe seizoen met een 2-2 tegen Westlandia. In de eerste helft liep S.V. Honselersdijk vooral achteruit en paste zich zichtbaar aan. Onnodig bleek in de eerste minuten en in de tweede helft. Mike Mast opende al na 10 minuten fraai de 1-0 na een voorzet op maat van Marco Zwinkels (eerste foto). Dat was het moment om door te drukken. Helaas gebeurde dat niet. Westlandia kwam in de 23e minuut onverwacht terug en nam zelfs in de 43e minuut een voorsprong. In de tweede helft zagen we een S.V. Honselersdijk dat wel het eigen spel speelde. Met kansen genoeg. In de 83e viel de gelijkmaker (foto 5 Morad Naimi) en daarna kwam zelfs de winst in zicht. Helaas werden de kansen niet benut. Toch een punt of twee verspeeld?
Martijn v.d. Hoek; Michel van Giessen, Erik van Velden, Niels Bransen, Leon de Brabander; Robbie Brabander, Loek Grootscholten, Tom Lobert (46 Frank Vellekoop); Marco Zwinkels (46 Morad Naimi), Azzedine El Kahlifi, Mike Mast